Notícies | TV

L'escena més "lamentable" de 'Juego de Tronos'

Els showrunners de la sèrie revelen quina és i el motiu pel qual va ser rodada
16-03-2017 15:36
0 vots
Els showrunners descriuen l'escena més

Els showrunners descriuen l'escena més "vergonyosa". HBO

'Juego de Tronos' ha portat a milions de llars escenes emocionants, aterridores i èpiques al llarg de les seves sis temporades emeses fins al moment. Però no tot és motiu de treure pit per als showunners del despietat drama d'estètica medieval que han confessat quin és l'escena més lamentable de tota la sèrie.

Així ho han revelat David Benioff i D.B. Weiss durant el panell de 'Juego de Tronos' a South by Soutwest festival: "Una de les escenes del pilot és la pitjor que hem escrit i la més compromesa: apareixen els Stark, Jon Snow i Theon. S'estan afaitant i tallant els cabells , tots sense samarreta. I és en pla: 'Que pinta això aquí?' ".

A continuació, els showrunners de 'Juego de Tronos' revelen el motiu d'aquesta vergonyosa escena: "L'única raó és que no hi havia continuïtat entre dues escenes del pilot en el qual els actors tenien barbes diferents (perquè alguns se l'havien deixat créixer al començament del rodatge, abans de passar pel popula reshoot un any després). I si et fixes de prop, pots veure a tots ells flexionant els seus abdominals, perquè estan sense samarreta ".

Sens dubte, l'escena va servir al seu propòsit de servir com a enllaç coherent entre l'aspecte dels joves intèrprets ... i per començar a caldejar l'ambient com a integrants d'una de les sèries mediàtiques més explícites i amb un major nombre de sexe i violència per metre quadrat.

La setena temporada de 'Juego de Tronos' arriba a HBO i a Movistar Sèries Xtra (Dial 12) la matinada del 16 al 17 de juliol, en VOS i de forma simultània a EUA Set nous episodis que prometen ser principi de la fi de la qual ja és la sèrie més premiada de la televisió total de 38 Emmys.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:58 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: