Notícies | TV

Així és realment l'última gran mort de 'The Walking Dead'

En els còmics Richard mor en braços d'Ezekiel després de ser mossegat per un caminant
0 vots
Una vinyeta del còmic de 'The Walking Dead' Image Comics

Una vinyeta del còmic de 'The Walking Dead' Image Comics

La setena temporada de 'The Walking Dead' continua el seu imparable avanç cap a la guerra total entre Negan i la rebel·lió liderada per Rick. I en aquest accidentat camí, igual que al llarg de la popular ficció zombi, hi ha grans morts encara que una de les que va tenir lloc en l'últim episodi és molt diferent en els còmics i de fet, té una importància molt més gran en la sèrie .

El pla mestre de Richard era provocar amb la seva mort a mans dels Salvadors que el Regne s'uneixi a l'aliança rebel liderada per Rick. Una mort digna de màrtir ... que se li va negar, en un primer moment. Els lacais de Negan van matar en el seu lloc a Benjamin, pel que Morgan es va veure obligat a abandonar el seu retir pacifista per assassinar Richard donant-li la seva mort buscada i pretenent davant els Salvadors que tot va bé i segueix com abans.

Però no és així. Richard tenia poc a perdre i confessa que va perdre a la seva família per la seva falta de valentia, una qualitat que aquí li sobra per provocar que el rei Ezekiel s'aliï amb Rick i els seus. I tot amb una mort més o menys èpica i plena de significat, molt diferent de la que té en la novel·la gràfica de Robert Kirkman.

A les vinyetes, Richard mor ... però després de ser mossegat per un caminant i en braços d'Ezekiel. A més, la seva mort no provoca la rebel·lió del Regne, perquè la guerra entre Negan i els revoltats ja està arribant al seu equador narratiu en aquests instants. Per tant, la sèrie ha reinventat la mort de Richard per justificar l'aixecament del Regne i donar-li una rellevància que en els còmics no tenia.

La setena temporada continua amb l'objectiu de derrotar a Negan. Després d'una primera meitat grisa, depressiva i irregular, Rick i els seus tornen a unir-se per buscar suports en la seva rebel·lió contra el carismàtic malvat.

El letal retorn de Carol a El Regne, els "nous millors amics" de Rick i el destí de Daryl són algunes de les incògnites que continuen en l'aire mentre altres decideixen fer la guerra pel seu compte en una secreta i suïcida missió per matar Negan.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:32 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: