Notícies | TV

Manel Navarro escalfa motors per a Eurovisió a Kíev

Aquest dissabte cantarà en directe per primera vegada per als espectadors europeus la cançó 'Do it for your lover'
0 vots
 RTVE

RTVE

Manel Navarro deixa enrere la polèmica generada per la seva elecció com a representant d'Espanya a Eurovisió viatjant a Kíev, on el 13 de maig se celebrarà el concurs, per actuar en un dels programes organitzats per seleccionar qui cantarà per Ucraïna.

És la primera vegada que Navarro cantarà en directe per als espectadors europeus la cançó 'Do it for your lover', aquest dissabte a Ucraïna, durant l'emissió de la segona semifinal de la preselecció ucraïnesa per substituir Jamala, guanyadora el 2016.

"Estic nerviós, però amb moltíssimes ganes. Serà el primer de molts viatges que faré per Europa promocionant la cançó", ha afirmat el jove artista davant la seva primera actuació internacional.

El jove músic de Sabadell creu "en les possibilitats de la cançó" i que , "amb una bona promoció", podrà haver-hi "un molt bon paper al maig".

Del tema que defensarà el 13 de maig a Kíev, el cantant ha destacat que és "alegre i enganxós", pel que creu que pot "conquistar al públic europeu", que ja l'"inunda d'amor" a les xarxes socials.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (03:00 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: