Notícies | TV

'Las chicas del cable' s'estrenen a la petita pantalla el 28 d'abril

Blanca Suárez, Maggie Civantos, Ana Fernández i Nadia de Santiago protagonitzen la primera sèrie original espanyola de Netflix
0 vots
Blanca Suárez, Ana Fernández i Nadia de Santiago. efe

Blanca Suárez, Ana Fernández i Nadia de Santiago. efe

'Las chicas del cable', la primera sèrie original espanyola de Netflix amb Blanca Suárez, Maggie Civantos, Ana Fernández i Nadia de Santiago, arribarà a les pantalles de Netflix en exclusiva el proper 28 d'abril.

La plataforma acaba de desvetllar a YouTube el primer teaser en el qual es confirma la data en la qual s'emetrà mundialment la producció de Bambú Produccions. Entre el repartiment de la sèrie trobem també a Ana Polvorosa, Yon González, Martiño Rivas, Nico Romero, Borja Lluna, Sergio Mur i Concha Velasco.

El relat s'ambienta al Madrid de 1928. Quatre noies comencen a treballar com a telefonistes a l'edifici més modern de tota la ciutat. Per Lídia, Marga, Àngels i Carlota comença la lluita per una independència que tant el seu entorn com la societat de llavors els nega. La seva amistat serà clau per aconseguir els seus somnis i juntes aniran descobrint el que significa la veritable llibertat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: