Notícies | TV

La confessió de l'Àlex generarà un terrabastall a 'La Riera'

A més, torna la Tilda, que es troba un panorama desolador
0 vots
 TV3

TV3

El proper dilluns, 20 de febrer, a les 15.50, en el capítol 1451 de "La Riera", la confessió de l'Àxel a la Maria desencadena un bon terrabastall. Com reaccionaran els implicats? A més, torna la Tilda, que es troba un panorama desolador. I la guerra entre la Lídia i la Mercè continua.

Després que l'Àxel li confessés a la Maria que era el seu fill, ara li assegura que només la vol conèixer més bé, i també li demana que el posi en contacte amb en Sebastià. Ella, que va amagar el que va fer fa anys, no ho veu clar, però en Raül li fa entendre que tant la Bibiana com en Sebastià tenen dret a saber la veritat del que va passar.

La Rebeca s'està plantejant anar a viure a Sant Climent. Mentre en Sergi s'ofereix a ensenyar-li les millors zones del poble, la inspectora rep un missatge de comissaria i se n'ha d'anar corrents. La trucada suposadament anònima de la Susi va ser ràpidament localitzada per la policia. La inspectora l'ha d'interrogar.

D'altra banda, la guerra entre la Mercè i la Lídia creix. La Lídia assegura a la Mercè que no veurà mai més l'Adrià i que el nen acabarà oblidant-la. La Mercè, que està disposada a lluitar, recull el seu net de l'escola sense permís de la Lídia.

A més, ha tornat la Tilda de Sud-àfrica. Té una gran alegria quan es retroba amb els seus companys. No passa el mateix, però, quan coincideix amb en Lluís.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: