Notícies | TV

'Arma letal' arriba a Espanya com a sèrie de televisió

Els actors Clayne Crawford i Damon Wayanstoman agafen el relleu de Mel Gibson i Danny Glover
20-09-2016 16:34
0 vots
 FOX

FOX

La primera temporada de "Arma letal", la saga d'acció cinematogràfica adaptada ara a la televisió, aterra a Espanya de la mà de Movistar +, que emetrà el primer capítol de les aventures de Riggs i Murtaugh aquest dijous.

Els actors Clayne Crawford ("Un paseo para recordar", "24", "Rectify") i Damon Wayans ("In Living Color") prenen el relleu de Mel Gibson i Danny Glover per protagonitzar la versió televisiva de "Arma letal", un clàssic del cinema d'acció que es va estrenar el 1987 de la mà de Richard Donner i que va comptar amb quatre pel·lícules.

Aquesta història d'acció de dos policies de Los Angeles arriba aquest dijous al seu nou format a Movistar Sèries Xtra, on es podrà veure en versió original subtitulada al dia següent de la seva estrena a Estats Units.

"Arma letal" està protagonitzada per Martin Riggs, un carismàtic policia de Texas, antic marine i aficionat al risc, que es trasllada a Califòrnia després de la mort de la seva dona embarassada en un accident de cotxe.

Allà, a Los Angeles, és assignat com a company de Roger Murtaugh, un pare de família que torna al cos de policia després de ser operat del cor per un infart, que haurà de bregar amb l'actitud suïcida, pessimista i fins i tot psicòtica de Riggs a la hora d'afrontar l'acció.

A més de la sèrie, Movistar + oferirà als seus abonats les quatre pel·lícules de "Arma letal".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (14:41 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: