Notícies | TV

Així arrenca la sisena temporada de 'Juego de Tronos'

En el primer episodi es revelarà el veritable destí de Jon Nieve
08-04-2016 17:37
0 vots
Kit Harington interpreta a Jon Nieve HBO

Kit Harington interpreta a Jon Nieve HBO

Quan queden dues setmanes per l'estrena de la 6a temporada de 'Juego de Tronos', HBO ha revelat el títol i la sinopsi del seu primer episodi. En ell es revela una dada clau que ha portat de cap als fans de la major sèrie de tots els temps: el veritable destí de Jon Nieve.

ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS FINS FI TEMPORADA 5

Arran de l'impressionant final de la cinquena temporada, en què Jon Nieve va perdre la vida a mans dels amotinats del Castell Negre, Daenerys va desaparèixer en el fragor de la batalla de Meereen, i Cersei va ser humiliada als carrers de Desembarco del Rey, el proper capítol de 'Juego de Tronos' promet lligar tots els caps deslligats.

La sinopsi de l'episodi respon de forma lapidària a la pregunta que es fan els fans: "Jon Nieve (Kit Harington) és mort. Daenerys (Emilia Clarke) es troba amb un home fort. Cersei (Lena Headey) veu la seva filla de nou". Amb aquesta frase breu i concreta, HBO ha emès un comunicat que confirma oficialment la mort del personatge de Kit Harington. De tota manera, això no ha eliminat les esperances dels fans. I si tornés a la vida?

Amb el títol 'The Red Woman', la propera entrega de 'Juego de Tronos' promet cedir protagonisme a Melisandre (Carice van Houten), la fervorosa sacerdotessa del Señor de la Luz. Una dona que no apareix a la sinopsi, igual que la seva capacitat de ressuscitar als morts, però que podria alterar completament el destí de Ponent i, sobretot, de Jon Nieve.

'Juego de Tronos' és només a tres setmanes de tornar a la petita pantalla amb Jon Nieve (o no). Una sisena temporada que per primera vegada col·locarà en la mateixa posició als lectors de les novel·les de 'Cançó de gel i foc' i als fans que només coneixen Ponent a través de la sèrie d'HBO, ja que serà la primera ocasió en que la trama a la petita pantalla superarà a la dels llibres de George RR Martin.

A jutjar pels tràilers i pel pressupost de cadascuna de les entregues, els nous capítols prometen ser espectaculars.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:53 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: