Notícies | TV

La segona temporada de 'Cites' explorarà amb humor les relacions per Internet

Els nous capítols recuperaran històries de la temporada passada i aposten per ampliar el ventall de relacions
08-03-2016 12:46
0 vots
Els actors de 'Cites' ACN

Els actors de 'Cites' ACN

El passat més de gener va començar el rodatge de la segona temporada de 'Cites', la sèrie de TV3 que parla de les relacions de parella a través d'internet. El director, Pau Freixas, que torna a posar-se darrera la càmera, explica que "sense perdre l'ànima" de la sèrie, en els nous capítols s'ha apostat per incorporar els elements més clàssics de la comèdia romàntica per "donar un aire nou" a la sèrie. "A la primera temporada volíem explorar la tensió i la incertesa de les primeres cites i en aquesta volem que l'humor sigui més protagonista i fer un seguiment de l'evolució de les parelles", explica. A la nova temporada repeteixen actors com Bea Segura, Laia Costa o Biel Durán i s'incorporen d'altres com Pep Munné, Julio Manrique, Núria Gago o Anna Moliné.

La presentació de la segona temporada de 'Cites' s'ha fet aquest dilluns al vespre a l'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat, un dels nous escenaris de la sèrie. Junt amb el director, Pau Freixas, hi han assistit un grapat dels actors que s'estrenen aquesta temporada com Pep Munné, David Marcé, Carme Elias o Paula Malia, i d'altres que repeteixen com Biel Durán, Júlia Molins, Isak Férriz o Laia Costa.

Pau Freixas ha explicat que aquesta segona temporada vol ser "com una segona cita" aprofundint en les relacions, donant continuïtat a algunes de les històries de la primera temporada i entrellaçant personatges nous i antics. "Qui va seguir la primera temporada reconeixerà la sèrie però també un encant nou", assegura.

Per evitar que els espectadors "comencin de zero", la segona temporada de cites recuperarà històries de la primera temporada que s'entrellaçaran amb les noves. "Les primeres cites tornaran a tenir protagonisme perquè donen molt joc, però també volíem donar la sensació que s'està seguint una història mostrant com evolucionen algunes relacions de parella", afegeix.

A la sensació de tensió, incomoditat i incògnita pròpia de les primeres cites, el clima que predominava en els capítols de la primera temporada, en la que s'estrenarà el segon semestre d'aquest any, l'humor hi té molt més protagonisme amb elements clàssics de la comèdia romàntica com els triangles amorosos, les fantasies de parella, la doble vida d'alguns personatges o les relacions intergeneracionals o l'amor a la tercera edat.

Freixas destaca que les cites per Internet encara s'associen a gent jove i que a la sèrie ha volgut ampliar el ventall de parelles per reflectir una realitat social i per aconseguir que tots els públics puguin identificar-se amb els diferents personatges. Així, la nova temporada incorpora parelles d'edat avançada, per exemple. "Volíem trobades amb personatges que tinguessin una motxilla emocional diferent. Persones casades i amb fills per explorar com afronten l'amor", destaca.

També les parelles gais i lesbianes seran protagonistes. Una de les històries que tindran continuïtat aquesta segona temporada és entre dues noies i, a diferència de la temporada passada, les relacions homosexuals s'abordaran des d'un prisma més complex. "A la temporada anterior, la història que vam explicar entre dos nois es basava en el sexe i en aquesta nova temporada volíem aprofundir més", ha assenyalat Freixas.

Com en l'anterior temporada, totes les escenes es rodaran a Barcelona i l'Hospitalet, però com a novetat, moltes s'enregistraran de dia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:27 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: