Notícies | TV

L'actriu Sophie Turner fa un spoiler de 'Juego de tronos'

La intèrpret que dóna vida a Sansa Stark en la reeixida sèrie d'HBO té un lapsus a la gala dels Oscars 2016
29-02-2016 18:36
0 vots
Sophie Turner als Oscar 2016 REUTERS

Sophie Turner als Oscar 2016 REUTERS

L'elenc de 'Juego de tronos' està molt ben entrenat per no revelar res sobre la propera temporada; tot i així, de tant en tant fiquen la pota. Presa dels nervis durant la gala dels Oscars, Sophie Turner ha revelat un gran spoiler sobre la propera temporada de la sèrie d'HBO.

En una entrevista amb Entertainment Weekly celebrada al gener, Turner ja va anticipar que Sansa Stark tindrà un paper fonamental durant la sisena temporada. "Aquesta serà la seva millor temporada fins al moment. (Sansa) realment serà ella mateixa i es guanyarà el respecte que mereix", va revelar l'actriu en aquell moment.

Tot i que no es pot considerar aquestes declaracions com un spoiler en condicions, les paraules que recentment ha pronunciat a la catifa vermella dels Oscars sí que revelen bastantes coses sobre la trama dels episodis que han de venir. Qui vulgui seguir llegint a partir d'aquí ho farà sota la seva pròpia responsabilitat.

ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS

Fruit de la seva estratègia de promoció, l'equip de 'Juego de tronos' ha sembrat en els fans la sospita que qualsevol dels seus personatges favorits podria morir. Però hi ha algú que segons les paraules de Turner, sobreviurà sense cap mena de dubte: el seu àlter ego Sansa Stark.

És que era possible que Sansa morís? En realitat sí. Convé ressaltar que George R.R. Martin en cap moment ha garantit portar-la fins al final de la sèrie. Tal com va escriure l'escriptor a la seva editorial HarperCollins (i que posteriorment van filtrar les llibreries Waterstones) "els cinc personatges principals són Tyrion Lannister, Danaerys i tres dels fills d'Invernalia, Arya, Bran, i el bastard Jon Snow".

Potser les declaracions de Turner no revelin massa nou, però sí que assenyalen que no cal preocupar-se pel destí de Sansa durant la propera temporada. I això que travessarà situacions perilloses, ja que en teoria participarà en una batalla important que acabarà amb la vida d'uns quants personatges. Això sí, aquesta informació no assegura que sobrevisqui fins al final de la ficció, pel que en la setena temporada s'obrirà la veda.

Estrena a l'abril

No serà fins al mes d'abril quan arribaran els nous episodis de 'Juego de tronos'. A aquesta sisena temporada, que ja va presentar el seu primer avançament i que acaba de llançar una bateria de cartells amb els protagonistes de la sèrie, la seguiran almenys dues més, tal com van assenyalar fa mesos els productors executius.

HBO no està disposada a deixar escapar tan aviat la seva ficció de més èxit i vol, almenys, vuit temporades i fins i tot una preqüela.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:53 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: