Segueixen arribant llistes amb el millor i el pitjor de l'any. En aquest cas és la revista Time la que dins dels seus innombrables reculls mira a la petita pantalla per escollir les 10 millors sèries d'aquest 2015 que arriba a la seva fi.

En aquest rànking amb les deu millors sèries de l'any hi ha títols molt variats. Des dels drames amb més estil fins els remakes televisius més aplaudits passant per la sàtira política o el fenomen de la immigració tractat amb humor.

Destaquen, en la llista de la revista nord-americana, l'absència d'alguns dels títols més populars entre el públic com a 'Juego de tronos', The Walking Dead', 'Orange Is The New Black' o 'Daredevil'. Aquestes són, segons Time, les 10 millors sèries del 2015.

VEEP (HBO)

La sèrie mostra com és el món del poder en la política. Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) comença com a vicepresident dels Estats Units. Durant la sèrie podem veure les dificultats que suposa estar en el poder al costat de consellers, rivals i el seu propi orgull.

MAD MEN (AMC)

La serie es centra en una de les agències de publicitat més reeixida dels anys seixanta, el protagonista principal dels quals és l'executiu Donald Draper (Jon Hamm). La cadena AMC va emetre l'últim episodi de 'Mad Men' el maig d'aquest 2015.

INSIDE AMY SCHUMER (COMEDY CENTRAL)

Amy Schumer posa el toc d'humor amb els seus sketch sobre com ser una dona en diferents àmbits de la vida. La còmica nord-americana a més fa entrevistes en profunditat a persones concretes o a gent pel carrer.

FARGO (FX)

Lester Nygaard (Martin Freeman) és un venedor d'assegurances en un petit poble de Minnesota a qui li canvia la vida amb l'arribada d'un desconegut, Lorne Malvo (Billy Bob Thornton). La sèrie es troba en la seva segona temporada, basada en la pel·lícula del 1996 dels germans Coen, però ambientada 20 anys abans, el 1979.

MR. ROBOT (USA NETWORK)

El protagonista de la sèrie Elliot Anderson (Rami Malek) és un jove amb problemes per a les relacions socials que, quan surt del seu lloc de treball com a tècnic de seguretat, és un hacker amb esquizofrènia que vol protegir a la gent per la qual es preocupa.

MASTER OF NONE (NETFLIX)

L'actor Aziz Ansari interpreta a Dev, un actor que viu a Nova York. En cada episodi veiem un aspecte diferent de la vida de Dev, com la seva experiència com a immigrant, però sempre d'una forma molt còmica.

I AM CAIT (I!)

La transició de Bruce a Caitlyn Jenner va ser un dels esdeveniments més retransmesos en la televisió nord-americana amb una entrevista de Diane Sawyer o un especial en el conegut reality de la seva família 'Keeping Up With The Kardashians'. La sèrie emesa a I! mostra la intenció de Caitlyn a ser un model a seguir en la seva nova etapa, també com a pare.

THE LEFTOVERS (HBO)

Es tracta d'un drama en el qual desapareix el 2% de la població mundial. La població restant intenta esbrinar què és el que ha passat i què han de fer davant aquesta situació.

EMPIRE (FOX)

La sèrie se centra en la lluita per quedar-se amb la companyia d'hip-hop Empire Enterprises d'un magnat, que ha de triar entre els seus tres fills mentre la seva exdona conspira per quedar-se amb el que és seu.

ODD MOM OUT (BRAVO)

Aquesta sèrie de Bravo està protagonitzada per Jill Kargman (Jill Webber), una mare que lluita per encaixar al món de les mares del Upper East Side de Nova York. La sèrie es basa en el llibre de la mateixa Webber titulat 'Momzillas'.