Notícies | TV

Creix el suspens sobre la sisena temporada de «Juego de Tronos»

El cartell de la pròxima entrega deslligar les especulacions sobre el futur d'un dels personatges més estimats
23-11-2015 20:39
0 vots
Creix el suspens sobre la sisena temporada de «Juego de Tronos»

Creix el suspens sobre la sisena temporada de «Juego de Tronos»

Jon Snow, el personatge que més va donar que parlar després del final de la 5a temporada de 'Juego de tronos', protagonitza el primer cartell de la 6a. A més, HBO confirma que finalment la data d'estrena d'aquesta nova etapa, part de la qual es va rodar a Girona, serà a l'abril del 2016.

A la imatge promocional publicada en el compte oficial de 'Juego de tronos', podem veure un primer pla de Jon Snow (Kit Harington) ensangonat. Amb aquesta fotografia es desferma una nova onada d'especulacions sobre el futur del personatge, però confirma l'estrena de la nova temporada: abril del 2016.

Els fans de la sèrie han estat debatent si Jon Snow mor al final de la 5a temporada. Harrington ha estat vist amb el pentinat del personatge i al set de rodatge de la sisena temporada. Però fins i tot abans d'això, els fans més astuts es van adonar que Melisandre (Carice van Houten), practicant una fe coneguda per les seves habilitats de resurrecció, havia tornat al Castell Negre, escena de la mort de Jon Snow.

També s'ha especulat molt sobre la trama de la sèrie, ja que s'endinsa en un terreny totalment desconegut. Les temporades anteriors es van basar en les cinc novel·les de la saga de George RR Martin. L'autor segueix treballant en la sisena entrega, 'Vents d'hivern', encara que ja ha publicat alguns extractes.

La sisena temporada escalfa motors

La nova etapa de la sèrie comptarà amb una llarga llista de nous fitxatges entre els quals destaca el d'alguns esperats personatges com el d'Euron Greyjoy, que estarà interpretat per l'actor danès Pilou Asbaek.

Altres cares noves seran les d'altres fitxatges com Essie Davis, Richard E. Grant, Freddie Stroma (Dickon Tarly), Samantha Spiro (Melessa Florent), Rebecca Benson (Talla Tarly), James Faulkner (Randyll Tarly), Sebastian Croft (el jove Ned Stark), Joe Naufahu (Khal Jhaqo) i Eddie Eyre, en un paper encara per confirmar. Entre les cares noves també hi haurà actors de prestigi com Ian McShane o Max Von Sydox, que donarà vida al Corb de tres ulls.

També veurem el retorn de vells coneguts com els de Gemma Whelan (Yara Greyjoy), Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), Brynden Tully / Peix Negre (Clive Russell) o Edmure Tully (Tobias Menzies), que no havien aparegut en les últimes temporades.

En tot cas, per conèixer el destí de Daenerys, de Jon Snow, de Tyrion, de Cersei i la resta de protagonistes de les excepcionals aventures de 'Juego de tronos' haurem d'esperar encara uns mesos.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:49 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: