Notícies | TV

'Juego de Tronos' trenca el rècord dels Emmy amb 12 guardons

La sèrie d'HBO va guanyar els premis a millor drama, actor de repartiment, direcció i guió
21-09-2015 09:40
0 vots
'Juego de Tronos' trenca el rècord dels Emmy amb 12 guardons

'Juego de Tronos' trenca el rècord dels Emmy amb 12 guardons

La sèrie de fantasia "Juego de Tronos" s'ha coronat aquesta nit de diumenge reina de la 67 edició dels premis Emmy amb un total de 12 guardons, el major nombre mai registrat en una cerimònia, encara que ha deixat espai perquè Jon Hamm i Viola Davis fessin història amb els seus respectius guardons.

"Game of Thrones", que arribava a la gala amb 24 nominacions i vuit premis en categories tècniques -lliurats la setmana passada-, ha sumat aquesta nit al Teatre Microsoft de Los Angeles quatre més: els de millor drama, actor de repartiment (Peter Dinklage), millor direcció (David Nutter) i millor guió (David Benioff i DB Weiss).

"No he preparat res, de fet, estava mastegant xiclet", ha declarat un sorprès Dinklage després de rebre el guardó.

El premi de millor drama l'ha lliurat el comediant Tracy Morgan, recuperat després d'un accident de trànsit que va posar en perill la seva vida.

Per la seva banda, Hamm ("Mad Men") s'ha alçat per fi amb l'estatueta al millor actor de drama després de vuit nominacions consecutives.

"Això ha estat un error terrible, clarament. Em sembla increïble i impossible que estigui aquí avui", ha afirmat l'actor, visiblement emocionat en acomiadar d'aquesta manera al publicista Don Draper, el personatge que li va canviar la vida.

El de Hamm passarà a la història com l'únic Emmy obtingut pels actors de "Mad Men".

A més Davis ("How to Get Away With Murder") s'ha convertit en la primera dona negra que guanya l'Emmy com a millor actriu de drama.

"L'únic que separa les dones negres de les altres són les oportunitats", ha declarat. "No pots guanyar un Emmy per papers que, simplement, no existeixen", ha afegit.

El títol de millor actriu secundària ha estat per Uzo Aduba ("Orange is the New Black"), la seva segona victòria seguida. Entre llàgrimes i completament emocionada, Aduba ha indicat: "Vull dir les gràcies mil vegades".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:49 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: