Notícies | TV

Primer avanç de la segona temporada de 'The Flash'

El vídeo promocional revela a un dels grans dolents dels propers episodis, Atom-Smasher
19-08-2015 10:14
0 vots
The Flash torna el 6 d'octubre. The CW

The Flash torna el 6 d'octubre. The CW

The Flash tornarà a la petita pantalla el 6 d'octubre amb la seva segona temporada i, per amenitzar l'espera, The CW ha llançat el primer avanç dels propers episodis amb nous dolents i un senyal pròpia per al corredor escarlata al més pur estil Batman.

L'avanç, de tan sols 11 segons de durada, inclou un primer cop d'ull a un dels grans dolents de la segona temporada, Atom-Smasher, interpretat pel exluchador de la WWE Adam "The Edge" Copeland.

També revela un nou focus lluminós amb el logotip d'un llampec que servirà perquè els policies de Central City puguin demanar ajuda a Flash / Barry Allen (Grant Gustin) com fa Gotham per cridar a Batman.

Durant la premiere del segon lliurament, Flash haurà de fer front a Atom-Smasher, com mostra l'avanç, que serà "un dels enemics més poderosos d'aquesta temporada".

Aquest personatge, tret dels còmics de DC, arribarà a Central City disposat a acabar amb Flash amb el vostre increïble força i la seva capacitat de canviar de mida.

Aquesta nova tanda d'episodis introduirà una Terra alternativa, en què debutaran diferents herois i vilans, coneguda com Earth Two. Un d'aquests nous herois és Jay Garrick, a qui donarà vida Teddy Sears (Masters of Sex).

Entre les noves incorporacions també destaca Shantel VanSanten, que es ficarà en la pell de Patty Spivot, el nou interès amorós del protagonista; i Michael Ironside, que encarnarà Lewis Snart, l'abusiu pare de Leonard Snart / Capità Fred (Wentoworth Miller) i Lisa / Golden Glider (Peyton List).

L'últim a sumar-se al repartiment és Keiynan Lonsdale (Insurgente), que serà l'encarregat de donar vida a Wally West i apareixerà com a part de l'elenc principal de la sèrie des del primer episodi, tot i que encara es desconeix com encaixarà en la trama.

The Flash estrenarà la seva segona temporada el proper 6 d'octubre a The CW.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:10 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: