Notícies | TV

Arya Stark apareix a 'Doctor Who'

L'actriu Maisie Williams no arribarà a la sèrie fins al cinquè episodi de la nova temporada
14-08-2015 09:47
0 vots
Maisie Williams a la sèrie 'Doctor Who'. BBC

Maisie Williams a la sèrie 'Doctor Who'. BBC

Ja és aquí el segon tràiler de la novena temporada de Doctor Who. El famós doctor, interpretat per Peter Capaldi, tornarà a la petita pantalla el 19 de setembre, on el veurem cara a cara amb una convidada molt especial: Maisie Williams (Arya Stark a 'Juego de tronos').

El tràiler, d'un minut de durada, mostra noves imatges de l'actriu de 'Juego de Tronos', tot i que encara es desconeix quin serà el paper que jugarà a la sèrie.

Segons Steven Moffat, un dels productors executius, el personatge de Maisie Williams "suposarà un repte per al Doctor en molts sentits".

Al costat de Clara Oswald (Jenna Coleman), el Doctor Who tornarà a viatjar en el temps enfrontant-se a nous monstres i enemics. Planetes morts, bases sota l'aigua o pobles víkings seran alguns dels escenaris en els que el personatge de Capaldi es trobarà cara a cara amb els nous aliens.

"El Doctor Who està buscant un moment d'alegria i està acaparant cada emoció que troba pel camí ... Però, en el fons, tinc la sensació que està fugint d'alguna cosa que ni tan sols ell mateix entén", avançava Peter Capaldi en la Comic-Amb sobre com apareixerà el seu personatge en els primers episodis.

Els dos primers capítols de la tornada de Doctor Who porten per títol 'The Magician 's Apprentice' i 'The Witch' s Familiar', i tots dos estan escrits per Steven Moffat i dirigits per Hettie MacDonald.

Maisie Williams, però, no arribarà fins al cinquè episodi de la pròxima entrega, que porta per títol 'The Girl Who Died' (La nena que va morir). La sèrie tornarà a la BBC el 19 de setembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:18 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: