Notícies | TV

Sant Sebastià, Astúries i Madrid seran els escenaris de la nova sèrie de Telecinco

'El padre de Caín' es basa en fets reals de la lluita contra la violència etarra
10-08-2015 22:00
0 vots
Quim Gutiérrez serà el protagonista d'

Quim Gutiérrez serà el protagonista d'"El padre de Caín". Telecinco

Un destí voluntari: la caserna d'Intzaurrondo de Sant Sebastià als anys vuitanta, i un convuls escenari on es veu obligat a enfrontar-se al terrorisme d'ETA més cruel marcaran la vida d'un jove tinent de la Guàrdia Civil a la nova minisèrie de Telecinco El padre de Caín, protagonitzada per Quim Gutiérrez, Aura Garrido, Oona Chaplin i Patxi Freytez. Està basada en la novel·la homònima de Rafael Vera i en els fets reals ambientats a Euskadi tocats per la lluita contra la violència etarra.

Aquesta nova ficció està dirigida per Salvador Calvo, i amb el guió d'Alejandro Hernández té com a principals escenaris de la trama localitzacions naturals i d'altres més urbanes. Bona part del rodatge ha transcorregut a Astúries, a poblacions com Avilés, Gijón, Oviedo, Llanes i Nueva, que representaran el casc vell i la localitat on viuran els protagonistes de l'obra. D'altra banda, a Madrid també hi figuren l'antic Hospital del Generalíssim, els jardins del temple egipci de Debod i les ribes del riu Manzanares. A més, fins fa poc, el rodatge estava instal·lat a Sant Sebastià, ciutat protagonista de la minisèrie.

Un amor i una lluita

L'amor inesperat del protagonista interpretat per Quim Gutiérrez, Eloy, marcarà la història d'un tinent de la Guàrdia Civil obsessionat per enderrocar el terrorisme al País Basc. El jove tinent, demòcrata i aventurer, escull com a primer destí voluntari la caserna d'Intxaurrondo, en un moment molt convuls a Sant Sebastià, on s'han convertit en una rutina els cotxes bomba i els atacs amb metralletes, entre d'altres. Per aquest motiu, Eloy decideix deixar la seva dona a la capital espanyola per enfrontar-se així a la persecució abertzale i la violència d'ETA. Encara que, enmig d'aquest terror i por, descobrirà una pacífica i acollidora ciutat de Sant Sebastià.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: