Notícies | TV

Xavier Sardà conduirà un espai sobre ciència a Discovery Max

El programa tindrà diverses col·laboracions especials i es rodarà en un plató del canal de divulgació
09-08-2015 22:00
0 vots
El periodista català tornarà a presentar un programa a la televisió diari de girona

El periodista català tornarà a presentar un programa a la televisió diari de girona

El periodista Xavier Sardà conduirà el nou programa sobre ciència que prepara el canal Discovery Max. El popular presentador torna a la televisió per formar part del primer programa realitzat en un plató de la història del canal a Espanya, que es titularà Adn Max i que tractarà el món de la ciència i la tecnologia des d'una perspectiva on l'humor, la curiositat, l'actualitat i els fets més sorprenents tindran un paper protagonista.

El Mago Pop, Pablo Jáuregui, Javier López Tazón, Dani Jiménez, Esther Paniagua i Pablo Herreros Ubalde seran alguns dels populars personatges que acompanyaran Sardà en aquest nou projecte. "Formar part de l'univers Discovery Max no és una feina, és un plaer", assegura el periodista.

Per la seva banda, el director general de Discovery Networks d'Espanya i Portugal, Fernando Jerez, explica que és una gran aposta per una producció local, ja que permetrà obrir "una finestra a l'actualitat i amb el nostre primer programa gravat a un plató". "El fet que un gran comunicador d'aquest país com és Xavier Sardà s'hagi sumat a aquest projecte per tornar a posar-se al capdavant d'un espai setmanal, només confirma la qualitat del format i la confiança que hem dipositat en ell", assenyala Jerez. A més, afegeix que han aconseguit ajuntar en aquest programa l'esperit del canal, "passió pel coneixement, entreteniment intel·ligent i l'últim en matèria de ciència i tecnologia". Jerez admet que el programa Adn Max és un format viu que anirà creixent i adaptant-se cada setmana a les necessitats i noves possibilitats que es vagin obrint.
Sardà, que actualment participa com a tertulià del programa La Sexta Noche, acumula un llarg historial a la petita pantalla, on ha presentat programes d'èxit com Juego de Niños, Moros y Cristianos, Crónicas Marcianas i, fins fa poc, col·laborava en el programa de TeleCinco Dutifri. A més, cal destacar que és autor de diversos llibres com Catalunya, Espanya i la mare que les va parir, Eros Thanatos i la seva puta mare i L'assassí de presentadors. També ha estat guardonat amb prestigiosos premis, com cinc guardons TP, tres Premis Ondas i la Rosa d'Or del festival de Montreux.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:18 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: