Notícies | TV

Primeres imatges del rodatge de la 6a temporada de 'Juego de Tronos'

Els nous episodis, que passaran per la ciutat de Girona, han començat a rodar-se a Irlanda
28-07-2015 09:54
0 vots
Peter Dinklage, una dels actors principals de la sèrie. HBO

Peter Dinklage, una dels actors principals de la sèrie. HBO

Ja són aquí les primeres imatges del rodatge de 'Juego de Tronos'. Les fotografies arriben des del set de Magilligan al nord d'Irlanda, on HBO ha començat a gravar les primeres seqüències. D'aquesta manera es confirma per fi que el rodatge de la sisena temporada ja ha començat

Les fotografies han estat publicades per un seguidor de la sèrie via Twitter. En elles, molt de lluny, es veu el set i alguns càmeres gravant les noves escenes a la meitat d'un turó. En elles les persones que apareixen van vestides majoritàriament de negre i alguns muntant a cavall. A més en una altra imatge es veu un dels camions arribant a Magilligan.

Les fotografies s'uneixen a les pistes i rumors sobre els nous episodis que ja coneixíem fins ara. Tot i així, si per alguna cosa és famosa 'Juego de Tronos', a més de per l'afilada ploma de George RR Martin, és pels increïbles esforços que fa l'equip per mantenir tots els secrets dels nous episodis sota control.

La sisena entrega de 'Juego de Tronos' s'endinsarà en un terreny inexplorat tant per als lectors de la saga literària de RR Martin, 'Cançó de gel i foc', com per als fans de la sèrie, ja que desenvoluparà la trama de 'Vents d'Hivern'.

A més del nord d'Irlanda, on s'ha pogut veure a Kit Harington alimentant els rumors sobre el destí del seu personatge, el rodatge de la sisena temporada de 'Juego de Tronos' passarà també per Espanya.

En aquesta ocasió, 'Juego de Tronos' gravarà en diverses localitzacions de Tudela (Navarra), Girona, Peníscola (Castelló), el Castell de Zafra a Guadalajara, el castell barceloní de anta Florentina a Canet de Mar i diversos paratges d'Almeria. La seva estrena està previst per l'abril del 2016.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: