Notícies | TV

El futur de 'Terminator' no està escrit

"Necessitem veure la recaptació global per confirmar que a la gent li agrada la pel·lícula", diuen des de la productora
27-07-2015 11:40
0 vots
Schwarzenegger i Emilia Clarke. Imatge Promocional

Schwarzenegger i Emilia Clarke. Imatge Promocional

'Terminator Gènesis', l'última pel·lícula de la saga, estava concebuda com el principi d'una trilogia que reinventaria la història de la franquícia i la seva línia temporal. No obstant això, la freda acollida en la taquilla de la cinta protagonitzada per Arnold Schwarzenegger fa perillar les futures entregues.

Segons publica The Hollywood Reporter, una font de Paramount hauria reconegut al medi que les planejades seqüeles no es poden donar per fetes. I és que, molt abans que aquesta cinquena pel·lícula arribés als cinemes, Paramount havia anunciat dues cintes més que completarien la trilogia i arribarien al maig de 2017 i juny de 2018.

No obstant això, 'Terminator Gènesi' no ha impressionat ni a la crítica ni als fans de la saga i només ha recaptat de moment al voltant de 280 milions de dòlars a tot el món.

Unes xifres que no convencen si considerem els 155 milions de dòlars que es va emprar en la seva producció i afegim les desenes de milions en costos de promoció. Això sí, la cinta encara té pendent la seva estrena a la Xina, on arribarà a l'agost.

Les dates anunciades per a les futures entregues estarien condicionades a la taquilla final de la cinta dirigida per Alan Taylor. "Nosaltres definitivament necessitem veure la recaptació global per confirmar que a la gent li agrada la pel·lícula", ha assenyalat aquesta font.

Skydance estava molt entusiasmada amb la franquícia i va fer de la trilogia una prioritat, però la pel·lícula protagonitzada per Schwarzenegger i Emilia Clarke no ha estat l'èxit que esperaven els seus responsables.

Si finalment les seqüeles no arriben als cinemes, quedarà sense aclarir l'enrevessada i complexa trama de salts temporals de 'Terminator Gènesis', que la mateixa cinta no aconsegueix explicar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: