Notícies | TV

Arrenca el rodatge de la sisena temporada de "Juego de Tronos" a la ciutat de Belfast

Tot i la seva mort en la ficció, Kit Harington va ser fotografiat a l'aeroport i els rumor s'han disparat
22-07-2015 22:00
0 vots
Kit Harington, caçat a l'aeroport de Belfast. @WatchersOTwall

Kit Harington, caçat a l'aeroport de Belfast. @WatchersOTwall

Quan ja falta menys d'un mes i mig perquè comenci a Girona el rodatge d'una part de la sisena temporada de la sèrie "Juego de Tronos", -previst del 3 al 18 de setembre-, aquest ja ha arrencat a Belfast, on s'hi troba la principal seu de la producció. I ha estat en aquesta ciutat irlandesa on va ser fotografiat Kit Harington, l'actor que dóna vida a Jon Snow, a l'arribada a l'aeroport després que el seu personatge suposadament hagués mort al final de la cinquena temporada, segons va informar ahir Watchers on the Wall.

Són molts els que es van negar a acceptar que el fill bastard dels Stark hagués mort, i les fotografies revelades no han fet més que augmentar els rumors sobre la resurrecció de Jon Snow, encara que de moment ni l'actor, ni els productors no han confirmat res.

No és la primera vegada que l'actor britànic és vist a Belfast des del final de la cinquena temporada -de fet és la tercera vegada-, per la qual cosa Watchers on the Wall apunta que si només està acudint a gravar el funeral de Jon Snow, no hi hauria necessitat de fer tantes visites. L'actor podria tornar també a la ficció per gravar algunes imatges de flashback o simplement per visitar els seus companys.

Tot i això, no només els fans s'aferren a la resurrecció del personatge de Harington. Molts dels seus companys estan també convençuts que la cinquena no serà l'última temporada per a Snow.

Carice van Houten (Melisandre) ha estat l'última que ha opinat sobre el possible retorn del bastard de Ned Stark a la ficció: "no, no pot estar mort", va assegurar l'actriu. També Emilia Clarke, que interpreta Daenerys Targaryen, va confessar haver-se sorprès amb el final, i que fins i tot va plorar quan va llegir el guió. "Si ha- gués d'apostar, la possibilitat del retorn de Jon seria de 50/50. Hi ha persones que poden tornar-lo a la vida", va confessar l'actriu.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:27 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: