Notícies | TV

Jon Nieve parla del seu futur a 'Juego de Tronos'

"No he llegit 'Danza de Dragones', però sí els altres llibres i ja havia sentit que alguna cosa així passava", afirma l'actor
17-06-2015 11:22
0 vots
Jon Nieve, protagonista de l'últim capítol. HBO

Jon Nieve, protagonista de l'últim capítol. HBO

"Mother 's Mercy" (Misericòrdia) va tancar la cinquena temporada de 'Juego de Tronos' amb diverses escenes molt impactants. Una d'elles protagonitzada per Jon Nieve (Kit Harington), que ha parlat sobre el seu futur en la sèrie de cara a la sisena entrega.

Kit Harington, que ha llegit tots els llibres de George RR Martin, excepte l'últim, ha assegurat que "veia venir" els esdeveniments que van tancar la cinquena temporada de la sèrie i amb els que la trama va atrapar, pràcticament, a la saga literària Cançó de gel i foc.

En els últims minuts del capítol, Jon Nieve va ser acusat de traïdor i assassinat pels seus homes de la Guàrdia de Nit, incloent el seu jove protegit Olly.

"No he llegit 'Danza de Dragones', però sí els altres llibres i ja havia sentit que alguna cosa així passava. Així que tenia una idea bastant clara de com havia de ser aquesta temporada", explicava l'actor a "Entertainment Weekly".

Tot i que, per als fans de 'Juego de Tronos' perdre a Jon Nieve ha estat un cop dur, Harington ha lloat l'escena de la seva mort. "Em va encantar que Olly fos la persona que em va matar. Crec que va estar molt ben elaborat pels "showrunner", David Benioff i DB Weiss. Va ser la manera correcta de tancar les coses", apuntava l'intèrpret.

No obstant això, a Harington li hauria agradat una mort "més bella" per al seu personatge. "La forma en què es va desenvolupar... va ser una gran traïció i una mort espantosa. Un final abrupte i brutal, sense cap tipus de pau per al final Jon", admetia l'actor.

Fins i tot és "una mort trista, tenint en compte que l'últim a apunyalar-és Olly, el seu jove protegit. Jon l'havia pres sota la seva ala i havia estat el seu mentor, però s'oblida que la família del noi va ser brutalment assassinada pels Salvatges".

Els seus grans errors
Kit Harington ha justificat la mort del seu personatge explicant que es deu als errors que ha comès des que va assumir el comandament de la Guàrdia de la Nit, encara que ni tan sols ha estat conscient d'ells.

"No ha prestat atenció a les persones que té al seu voltant. El seu major defecte és que quan tracta de fer el correcte no mira per la gent que té més a prop, una mica el que li passava a Ned Stark. Tenia el ulls embenats" , afegeix l'actor.

L'actor continua explicant: "L'únic que realment podia veure és la imminent arribada dels Caminants Blancs i fer les coses pel bé comú. Però, no veia el descontentament ni feia front als petits problemes que turmentaven els seus homes. I, a causa d'això, ha rebut certa justícia".

"Pren una decisió humanitària. I, igual que el seu pare, l'elecció moral el va conduir a la seva mort", recalcava Harington. L'actor també ha volgut deixar clar als fans que el seu personatge "està mort". "S'ha acabat per Jon Nieve, no formaré part de la sisena temporada", concloïa l'intèrpret.

Fer el correcte
Així -i si no és tot una estratègia per guardar les sorpreses que 'Juego de Tronos' amaga sota la màniga- Kit Harington no tindrà oportunitat d'encarnar durant més temps a Jon Nieve, a qui considera un personatge ingenu, però que "sempre està tractant de fer el correcte i realment era un dels bastions de la bondat de Ponent".

D'altra banda, David Benioff també ha dit algunes paraules sobre la mort d'aquest estimat personatge: "En aquesta sèrie, sempre que algú tracta de fer el correcte acaba sent assassinat".

Els fans de 'Juego de Tronos' hauran d'esperar fins a l'estrena de la sisena temporada de la sèrie per saber qui serà el proper "Lord Comandant" de la Guàrdia de la Nit i què passarà amb la resta de personatges de Ponent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:27 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: