Notícies | TV

"El suplement" de Catalunya Ràdio fa parada a Món Sant Benet per Tots Sants

El programa presentat per Sílvia Cóppulo s'endinsa en el complex i en la Fundació Alícia
30-10-2014 23:00
0 vots
Sílvia Cóppulo

Sílvia Cóppulo

El programa de Catalunya Ràdio El suplement, amb Sílvia Cóppulo, s'emetrà demà des de Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages.
El suplement, que s'emet els caps de setmana de les 8 del matí a la 1 del migdia, començarà repassant la informació del dia, i a 2/4 de 9 és previst que Sílvia Cóppulo entrevisti Francesc Homs, conseller de la Presidència. A les 9, la tertúlia d'actualitat serà protagonitzada per Josep Huguet, exconseller d'Economia i Universitats i president de la Fundació Irla; Marc Marcè, director de Regió7; Genís Sinca, periodista i escriptor; i Miquel Porta Perales, articulista.

El tema del dia, a 3/4 de 10, se centrarà en Món Sant Benet, amb Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, i Llorenç Ferrer, catedràtic d'Història Contemporània de la UB i alcalde de Navarcles.

A l'espai Tàpies variades, Pere Tàpies i Pep Nogué comentaran la tasca de la Fundació Alícia amb Toni Massanés, director de la fundació. Mentrestant, la unitat mòbil serà a l'hort del complex i Mariola Dinarès parlarà amb Bernat Martí, que n'és responsable. A 3/4 d'11, El plus d'Empar Moliner i Les cançons amb plus, amb Àlex Torío. I a les 11, Una història d'amor a Món Sant Benet portarà Mariola Dinarès a parlar amb Laura Vidal, monitora dels serveis educatius del complex, de l'amor del pintor Ramon Casas per Júlia Peraire.

La secció Vida matrimonial inclourà la col.laboració de sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa, que tractarà el tema de les persones que es penedeixen de la seva història sexual amb Jaume Grau, biòleg i guionista, Pere Tàpies i Marina Castro, psicòloga especialitzada en teràpia sexual i de parella. A continuació és prevista l'actuació musical de Damià Olivella, que presentarà el seu últim disc, titulat Orígens.
Passat el butlletí de les 12, El divan acollirà l'entrevista a Marcel Gros, pallasso, i Míriam Ponsa, dissenyadora. I per acabar, el programa celebrarà la festivitat de Tots Sants visitant a les parades de productes de temporada a la plaça de Món Sant Benet. També hi haurà demostracions d'oficis, degustacions de productes i tallers familiars, i Mariona Dinarès en parlarà amb Montse Duocastella, coordinadora dels serveis educatius.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: