Notícies | TV

Cuatro comença a gravar "Ciega a citas", un comèdia que s'emetrà diàriament

0 vots


Teresa Hurtado de Ory i Álex Gadea són els protagonistes de la nova sèrie diària Ciega a citas, que Quatre va començar a gravar la setmana passada i que és l'adaptació d'una història argentina, la de Lucía, una jove que ha de buscar en menys de nou mesos un xicot perquè l'acompanyi al casament de la seva germana.
Octavi Pujades, Elena Irureta, Arancha Martí, Joaquín Climent i Belinda Washington són altres actors d'aquesta nova sèrie que arribarà properament a la cadena del grup Mediaset España, i que té en la producció Alberto Carullo i Mariana Cortés, els quals ja han treballat plegats en ficcions d'èxit com Sin tetas no hay paraísoYo soy Bea.
La sevillana Teresa Hurtado de Ory, coneguda per la seva participació en pel·lícules com Astronautas o sèries televisives com Marisol i Bandolera, serà Lucía, una jove "de trenta anys una mica desastrosa però amb un gran cor, impulsiva, neuròtica, amb un sentit de l'humor molt particular i amb algun quilo de més", explica un comunicat del canal. El seu objectiu és trobar un xicot amb el qual acudir al casament de la seva perfecta germana petita, Irene (interpretada per Arancha Martí), i alhora fer dieta per rebaixar aquests quilos que li sobren. El temps corre en contra seu, i tots els objectius van adquirint més urgència a mesura passa el temps.
Lucía treballa en una ràdio, on té com a nou company Sergio (Gadea), que li pren el lloc i amb el qual té problemes, i Octavi Pujades interpreta el paper de Carlos, el presentador estrella de l'emissora i amor platònic de la jove. La ficció combina comèdia amb algun punt dramàtic, però sempre amb un to molt despreocupat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:16 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: