Notícies | TV

Nou corals competeixen des de demà a l'"Oh Happy Day" de TV3

Eduard Farelo presenta el 'talent show', que tindrà de jurat Sílvia Abril, Elena Gadel, Guille Milkyway i Pedro Pardo
19-09-2013 22:00
1 vot
Els responsables del 'talent show' de TV3, ahir al plató tv3

Els responsables del 'talent show' de TV3, ahir al plató tv3


TV3 estrena demà dissabte el concurs Oh Happy Day, el primer talent show de la televisió pública catalana, en què participaran nou grups corals de Catalunya, i que ahir es va presentar a les instal·lacions de Sant Joan Despí. Els responsables de l'espai, que presentarà l'actor Eduard Farelo, van comentar que els grups interpretaran cançons amb la màxima qualitat artística i la millor posada en escena per convèncer el jurat del programa.
A l'espai hi haurà representats tots els estils, des del pop i el rock fins a bandes sonores, música tradicional i cançó catalana. En cada edició es nominaran tres corals i una d'elles s'eliminarà la setmana següent. El procés es repetirà fins arribar a la gran final, en què seran els espectadors els que votaran entre els tres finalistes per escollir el guanyador del concurs.
El format, una de les grans apostes de la televisió per a la nova temporada de tardor, també s'acostarà cada setmana als artistes i farà un seguiment dels seus assajos i de la seva manera de preparar els concerts. Els nou grups que participen en el programa han passat prèviament dues fases de tria; a la primera hi van participar 43 grups vocals i a la segona, 20.
L'actriu i còmica televisiva Sílvia Abril, el músic i productor Guille Milkyway, el director coral Pedro Pardo i la cantant Elena Gadel integren el jurat que decidirà quines de les corals participants passen cadascuna de les rondes classificatòries d'Oh Happy Day.
Durant la presentació de l'espai, Farelo va explicar que "la característica diferencial entre aquest programa i altres concursos musicals és que fugim de la lluita individual i centrem el focus en grups que funcionen com famílies i que arriben amb vincles i estructures". Les actuacions s'enregistraran amb la veu en directe i es faran en un plató "impressionant", segons Marc Mateu, que dirigeix el format al costat de Tono Hernández.
Les corals que lluitaran per guanyar aquest nou concurs musical de TV3 són: Geriona (Girona), Gospelians & Gràcia (Girona i Barcelona), Coral·lí (Barcelona), Singfònics (Terrassa), Ol'Green (Barcelona), Flúmine (Tortosa), Deu de Veu (Barcelona), Messengers (Barcelona) i Tons i Sons (Terrassa).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (17:47 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: