Notícies | TV

El manresà Jordi Cruz forma part del jurat de "MasterChef", el nou concurs de cuina de TVE

0 vots
Samantha Vallejo-Nájera, Pepe Rodríguez, Eva González i Jordi Cruz TVE

Samantha Vallejo-Nájera, Pepe Rodríguez, Eva González i Jordi Cruz TVE


TVE està preparant l'adaptació del concurs culinari MasterChef, talent show d'èxit mundial. Es tracta de buscar el millor cuiner amateur d'Espanya.
Eva González serà l'encarregada de conduir el programa i el jurat que decidirà a cada programa quin concursant és l'expulsat és integrat per tres prestigiosos professionals de la cuina: el manresà Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera.
Després de la selecció en càstings només 15 triats competiran pel títol de MasterChef. Elpremi consisteix en 100.000 euros i la publicació d'un llibre amb les seves receptes. Els aspirants s'enfronten a reptes individuals a la cuina i competeixen per equips en espectaculars proves fora de plató.
El jurat valorarà el treball i el talent dels aspirants, que hauran d'esforçar-se al màxim perquè la seva creació sigui perfecta en les condicions més adverses o davant els comensals més exigents. Però, sobretot, hauran de demostrar que la cuina és la seva passió.
Jordi Cruz és considerat un dels millors xefs d'Espanya i ha estat guardonat amb quatre Estrelles Michelin. És el cuiner més jove del país a aconseguir-ho (als 30 anys). Autor de diversos llibres de cuina, el manresà defineix la seva cuina com a "evolutiva i inquieta, basada en el producte i on la creativitat i la tradició es combinen". Pepe Rodríguez també té estrella Mi-chelin i Samantha Vallejo-Nájera és una empresària de càtering d'èxit formada en els fogons d'Arzak. Ells decidiran qui mereix el títol de MasterChef, que s'unirà així als campions de 37 països més.
A MasterChef, els aspirants no només demostren la seva capacitat davant els fogons, també aprenen dels millors xefs que visiten el programa per impartir classes exclusives als participants.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:16 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: