Notícies | TV

Mad Men: Així serà la sisena temporada

La sèrie protagonitzada per Jon Hamm tornarà a la petita pantalla el proper 7 d'abril
0 vots
Sisena temporada de Mad Men AMC

Sisena temporada de Mad Men AMC

Mad Men torna a la petita pantalla el proper 7 d'abril i ja podem veure el primer vídeo promocional de la sisena temporada de la ficció.

El passat mes de gener van sortir a la llum les primeres fotografies de la nova tanda de capítols i ara, en aquest breu teaser, tornem a trobar-nos amb elles.

En aquestes imatges veiem als protagonistes de Mad Men xerrant alegrement en una festa. A més el vídeo ens convida "a l'assumpte de l'any".

Així som testimonis de com Don Draper (Jon Hamm) pren una copa amb Joan Harris (Christina Hendricks), Pete Campbell (Vincent Kartheiser) i Roger Sterling (John Slattery).

Una de les instantànies més interessants és la que mostra al senyor Draper amb la seva dona, Megan (Jessica Paré), la seva ex dona, Betty (January Jones), i la seva filla, Sally (Kiernan Shipka). Megan xiuxiueja alguna cosa a cau d'orella de Don, que sembla preocupat, mentre Betty i Sally miren cap a un altre costat com si no volguessin veure l'escena.

La sisena temporada de Mad Men veurà la llum el proper 7 d'abril a Estats Units, amb un capítol especial de dues hores de durada, de la mà de la cadena AMC. A casa nostra Canal + està emetent la cinquena tanda de capítols de la ficció.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:16 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: