Notícies | TV

TVE Catalunya estrena temporada

La cadena anuncia la nova programació mantenint la franja en català de dilluns a divendres de vuit a nou del vespre
0 vots
TVE Catalunya estrena temporada

TVE Catalunya estrena temporada

TVE Catalunya estrenarà temporada dilluns que ve amb una aposta centrada en la producció pròpia i la franja horària en català de vuit a nou del vespre. La principal novetat és el nou programa 'De Museus' que ensenyarà la diversitat de museus que hi ha a Catalunya. 'El Debat de La 1' s'emetrà els dimecres i el Canal 24h seguirà informant de l'actualitat parlamentària al programa 'Aquí Parlem' i oferint les sessions de control del Parlament. D'altra banda, la cadena estrena la nova temporada mantenint la franja en català de dilluns a divendres de vuit a nou del vespre, primer amb l'edició vespre de 'L'Informatiu' i després a les 20.30h amb un programa de producció pròpia.

Com tot l'estiu, per aquesta nova temporada es mantenen les tres edicions de 'L'Informatiu' realitzats pels Serveis Informatius de TVE Catalunya: 'L'Informatiu' del migdia a les 14.05 h a La 1 presentat per Mireia Bonache, el del vespre a les 20.00 a La 2 presentat per Núria Ramírez i el del cap de setmana a les 14.00h a La 1 presentat per Joan Marcet.

Després de 'L'Informatiu' del vespre a La 2, des de les 20.30 fins a les 21.00 anirà un programa de producció pròpia, de dilluns a divendres.

Dilluns tornen nous capítols de 'Cims', el programa dirigit per Cesc Tomàs i presentat per Rogeli Vázquez. Un espai que tracta de descobrir personatges a través de la conversa; vol mostrar la personalitat i el discurs de vida dels convidats proposant-los l'ascensió a una muntanya assequible a les seves possibilitats. 'Cims' també ens permet descobrir paisatges i itineraris de la geografia catalana vinculats a l'excursionisme, una activitat molt arrelada a la nostra societat.

Dimarts serà el torn a l'agenda cultural de TVE Catalunya: 'Continuarà'. L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, i un dels més veterans del centre de producció de Sant Cugat, torna una temporada més amb les últimes novetats en cinema, teatre, música, literatura, art i disseny.

Els dimecres toca repassar fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, amb 'Moments', dirigit i presentat per Raül Díaz. 'Moments' pretén descobrir-nos fets, moments i llocs de Catalunya que han anat transformant-se amb el pas del temps.

Dijous TVE Catalunya dóna veu als emprenedors amb la nova temporada de 'Tinc Una Idea'. Cada setmana un emprenedor explica el seu cas i juntament amb altres persones del seu entorn s'aprofundeix en el seu testimoni, tant personal com empresarial.

La periodista Cristina Puig presentarà aquesta temporada 'Gent de Paraula', un programa d'entrevistes en què amb un to intimista i personal parla amb diferents personatges destacats del món cultural i social. L'espai s'estrena el dia 21 de setembre amb Lucia Caram.

TVE Catalunya manté una nova temporada 'El Debat de La 1' però aquesta vegada passa de la nit dels dijous a la dels dimecres a La 1 de TVE. Un espai destacat per al debat polític i d'actualitat, realitzat pels Serveis Informatius del Centre de producció de Sant Cugat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:16 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: