Notícies | Planes

Llancen una iniciativa per promoure el turisme rural a Catalunya

#JoViatjoaCasa pretén contribuir a salvar els petits empresaris de cases de vacances de la comunitat
20-05-2020 11:53
0 vots
Un allotjament rural del Ripollès, Mas Regort de Vallfogona | MAS REGORT

Un allotjament rural del Ripollès, Mas Regort de Vallfogona | MAS REGORT

Un grup de professionals ha llançat la iniciativa #JoViatjoaCasa, que pretén promoure el turisme rural a Catalunya a l'hora de fer vacances i contribuir a salvar petits empresaris de turisme de la comunitat que pateixen les conseqüències econòmiques de la Covid-19.

L'objectiu és projectar el turisme rural com una opció per a les vacances d'estiu d'aquest any, tenint en compte que ofereix tot el que el coronavirus ha posat de relleu, la proximitat, la naturalesa, la seguretat i el compromís, segons expliquen els seus impulsors en un comunicat.

Aquesta iniciativa compta amb la plataforma www.turismerural.com, on els propietaris dels allotjaments de turisme rural poden pujar la seva informació sense cap cost i on els usuaris poden buscar diferents opcions per fer vacances.

Una de les impulsores, Anna Niubò, ha explicat que #JoViatjoaCasa també disposa d'un vídeo i de diversos comptes a les xarxes socials on es publicaran les col·laboracions dels usuaris, així com dels de grups de música i artistes que volen col·laboren en la iniciativa.

Als creadors de la iniciativa els mouen «les ganes d'arrencar aquest país de les grapes del coronavirus» i de demostrar que no són necessaris els avions ni anar-se'n lluny per viatjar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

10 platges de la Costa Brava d'una bellesa única

De Blanes a Portbou hi ha platges i cales de tota mena, a continuació, descobreix un llistat de racons esplèndids on gaudir del paisatge divers del litoral gironí

Imatge de la Fira de Tàrrega

Sis propostes per fer a l'aire lliure a Ponent (i 2)

Cada època de l'any els paisatges canvien segons la seva estacionalitat

De:
Fins a: