Notícies | Planes

Llancen una iniciativa per promoure el turisme rural a Catalunya

#JoViatjoaCasa pretén contribuir a salvar els petits empresaris de cases de vacances de la comunitat
20-05-2020 11:53
0 vots
Un allotjament rural del Ripollès, Mas Regort de Vallfogona | MAS REGORT

Un allotjament rural del Ripollès, Mas Regort de Vallfogona | MAS REGORT

Un grup de professionals ha llançat la iniciativa #JoViatjoaCasa, que pretén promoure el turisme rural a Catalunya a l'hora de fer vacances i contribuir a salvar petits empresaris de turisme de la comunitat que pateixen les conseqüències econòmiques de la Covid-19.

L'objectiu és projectar el turisme rural com una opció per a les vacances d'estiu d'aquest any, tenint en compte que ofereix tot el que el coronavirus ha posat de relleu, la proximitat, la naturalesa, la seguretat i el compromís, segons expliquen els seus impulsors en un comunicat.

Aquesta iniciativa compta amb la plataforma www.turismerural.com, on els propietaris dels allotjaments de turisme rural poden pujar la seva informació sense cap cost i on els usuaris poden buscar diferents opcions per fer vacances.

Una de les impulsores, Anna Niubò, ha explicat que #JoViatjoaCasa també disposa d'un vídeo i de diversos comptes a les xarxes socials on es publicaran les col·laboracions dels usuaris, així com dels de grups de música i artistes que volen col·laboren en la iniciativa.

Als creadors de la iniciativa els mouen «les ganes d'arrencar aquest país de les grapes del coronavirus» i de demostrar que no són necessaris els avions ni anar-se'n lluny per viatjar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Catedral de Sant Pèire

Montpeller, postals i vi

A Montpeller es respira un aire català però dotat d'un ordre més silenciós

Ribera del Drava

Maribor segons Marlene Dietrich

Era una d'aquestes tardes de final d'estiu, el cel era gris, feia a penes una hora que havia deixat de ploure, una preciosa tempesta estival va netejar l'aire i els carrers

De:
Fins a: