Notícies | Planes

«La nostra música pretén fer reflexionar el públic sobre coses que ens indignen»

El duet Mambes va néixer fa gairebé dos anys i combina poesia, música, dansa i llenguatge de signes
15-08-2019 21:33
0 vots
«La nostra música pretén fer reflexionar el públic sobre coses que ens indignen»

«La nostra música pretén fer reflexionar el públic sobre coses que ens indignen»

Mambes és no només un duet, sino la història de dues dones que s'expressen a través de la música, la poesia, la llengua de signes i la dansa i que volen denunciar i explicar coses que les preocupen des de la seva perspectiva com a dones i com a mares.

Judith Folch (Jud Joud) explica que el procés creatiu queda repartit entre les dues, tot i que cada una se'n ocupa d'una part. « L'Èrika Llopis és la que combina la dansa amb la llengua de signes i jo m'encarrego de la part musical amb la guitarra i la veu», explica l'artista. A més, comenta que «el llenguatge de signes no és una interpretació simultània, sinó que és una forma de donar a conèixer una llengua meravellosa». Porten dos anys tocant juntes, abans cadascuna seguia el seu camí per separat. «Primer féiem versions, però actualment el nostre repertori compta amb cançons pròpies i també amb algunes versions que ens han marcat», explica Folch, que subratlla que «en les versions hi deixem la nostra mirada pròpia de les coses, hi busquem el nostre enfoc personal que neix de la nostra experiència».

Ambdues ja havien participat anteriorment al Giracirc. Folch és de Collsuspina i,a més, s'encarrega de la part gràfica del festival. «Participar-hi com a Mambes ens fa molta il·lusió, és el nostre projecte i compartir-lo amb tot el poble i la gent que ve de fora és un luxe», remarca Jud Joud. El seu espectacle serà dissabte a les 13.30 h a l'Escenari Cafè del Circ.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Una escapada meravellosa pel pont de desembre.

Les millors opcions per gaudir del pont de desembre

Nomadian Travel proposa idees de viatge que inclouen vol directe, estada i activitats a la destinació perquè aprofiti al màxim les seves pròximes vacances

La plaça Major amb les seves porxades i el castell de fons

La fortalesa de Turégano, art i llegenda

Aquest monument nacional respira història, art i llegenda en una vila episcopal amb un palau, esglésies i una plaça porticada

El mercat de Tívoli a Copenaghen.

Mercats nadalencs d'Europa que no et pots perdre

El Nadal està a tocar i amb ell moltes festes i tradicions que ens transporten a la nostra infància

Lobby de l'hotel The Jane famós per les seves habitacions cabina

Microhotels: petit i barat

Els allotjaments amb habitacions molt petites arrasen arreu, com una manera d'abaixar costos i aprofitar l'espai

De:
Fins a: