Notícies | Planes

Fes activitat d'oci i esport d'aventura amb Tirantmilles

L'empresa del Solsonès gestiona activitats al medi natural
29-07-2019 12:46
0 vots
Descens de barrancs Arxiu

Descens de barrancs Arxiu

L'estiu és un bon moment per gaudir de la natura i l'oci. I l'oferta és àmplia. L'empresa de gestió d'activitats esportives al medi natural Tirantmilles, de Pinell de Solsonès, ofereix propostes lúdiques i d'aventura per a tots els gustos. Rutes de senderisme, BTT, escalada, vies ferrades, pònting, curses d'orientació i tirolina són activitats que que es poden fer tot l'any. Altres són estacionals, com ara esquí de muntanya, raquetes de neu, o splitboard durant els mesos d'hivern.

A l'estiu, una activitat d'èxit és el barranquisme. Es tracta de fer descens pel llit d'un riu engorjat on se superen ressalts amb la tècnica de ràpel, saltant o fent tobogans.

Una altra de les propostes estrella de Tirantmilles és el lloguer de caiacs i de paddles surf a La Caseta del Pantà, situada a peu d'aigua en un racó de l'embassament de Sant Ponç. L'establiment disposa de bar i servei de recepció i informació turística per llogar caiacs tipus auto-buidables, que no requereixen experiència prèvia, com tampoc els paddels surf.

L'espai està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, que poden accedir fàcilment a l'embassament gràcies a una rampa i una cadira amfíbia pel bany d'accés lliure i gratuït.

A la Caseta del Pantà s'hi programen concerts de posta de sol durant els mesos d'estiu, en un entorn natural que convida a passar-hi el dia, amb aparcament gran, zones de bany, espai per a pícnic i una pista perimetral que permet fer la circular al pantà a peu o amb bicicleta.


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Descobreix Figueres, la ciutat de l'Empordà

Activa i moderna, compta amb una gran oferta cultural, patrimonial, comercial i gastronòmica

Viatjar en autocaravana dona llibertat i resulta més econòmic

Viatjar en autocaravana: La solució a factors com la por al contagi i el distanciament social

Ens permet viatjar sense haver de compartir espais públics i freqüentat

Imatge de la Fira de Tàrrega

Sis propostes per fer a l'aire lliure a Ponent (i 2)

Cada època de l'any els paisatges canvien segons la seva estacionalitat

De:
Fins a: