Notícies | Planes

Llança't en paracaigudes

Atreveix-t'hi, salta i sobrevola el Pla de Bages! Saltamos Village et proposa una experiència única d'adrenalina pura que combina aventura, esport i oci des de l'aeròdrom de Sant Fruitós
13-06-2019 09:17
0 vots
L'aventura de volar a tocar de casa SALTAMOS

L'aventura de volar a tocar de casa SALTAMOS

T’imagines sobrevolar el Pla de Bages a 200 quilòmetres per hora durant 60 segons? Has pensat mai com es veu Montserrat, Manresa o el Pirineu des de l’aire? Totes aquestes emocions estan al vostre abast i més a prop vostre que mai.

Saltamos Village et proposa l’aventura de saltar en paracaigudes a tocar de casa, des de l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages, on els somnis es fan realitat. «S’ha de fer almenys un cop a la vida», «Ho repetirem segur», «Quina passada, és genial» són algunes de les reflexions dels clients just després d’aterrar acompanyats dels instructors. La seva cara de felicitat és el millor senyal que acaben de viure una experiència brutal, 100% segura i de pura adrenalina.

Més de 25.000 persones

Més de 25.000 persones han saltat en paracaigudes al Bages els dar-rers quatre anys. L’aeròdrom, l'únic que ofereix aquesta activitat en tota la demarcació de Barcelona, confia a superar les xifres de les darreres campanyes i assolir els 6.500 usuaris aquest 2019.

La ubicació, l'entorn i les condicions meteorològiques són, segons el director comercial de l'empresa, Rôbbe Biskit, els principals atractius que fan que s'hi desplacin persones d'arreu del territori català i des de l'estranger. El perfil majoritari dels usuaris oscil·la entre els 20 i els 40 anys.

Els paracaigudistes salten des d'una alçada de 4.000 metres a 200 quilòmetres per hora durant 1 minut, i «és una pràctica segura», assegura Biskit. «Les mesures que s'han anat implantant en I+D fan que saltar en tàndem compleixi les màximes garanties de seguretat, a més que tenim un equip molt professional amb experiència perquè qui salta només s'hagi de preocupar de gaudir de l'experiència», diu.

Restaurant i piscina

Les instal·lacions de l’aeròdrom, a tocar de l’eix Transversal, disposen d’una àrea lúdica, gastro i de descans oberta a tot tipus de públic que desitgi veure l’experiència del paracaigudisme des de ben a prop. «Sabíeu que tenim una piscina amb unes vistes fantàstiques de Montserrat? Aquest estiu quedeu-vos a degustar alguna de les nostres hamburgueses i entrepans o veniu a fer la copa en un entorn fantàstic, us sorprendrà!».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Un dels carrers de la població
La Seu de Manresa

Més de 3 milions de turistes fan parada al Bages

Montserrat, Sant Benet de Bages i Cardona són les principals destinacions dels visitants que han passat per la comarca el 2018A Manresa creix el nombre de persones atretes per la Cova i la Seu

L'aventura de volar a tocar de casa<br />

Llança't en paracaigudes

Atreveix-t'hi, salta i sobrevola el Pla de Bages! Saltamos Village et proposa una experiència única d'adrenalina pura que combina aventura, esport i oci des de l'aeròdrom de Sant Fruitós

Assaig de l'espectacle «La música dona»

Un festival per gaudir de la música popular i tradicional

Vilanova i la Geltrú acull des d'aquest divendres fins diumenge, dia 16, el FIMPT, amb actuacions diverses

De:
Fins a: