Notícies | Planes

Un festival per gaudir de la música popular i tradicional

Vilanova i la Geltrú acull des d'aquest divendres fins diumenge, dia 16, el FIMPT, amb actuacions diverses
13-06-2019 09:08
0 vots
Assaig de l'espectacle «La música dona» FIMPT

Assaig de l'espectacle «La música dona» FIMPT

L'espectacle La música dona obrirà demà la 39a edició del FIMPT (Festival Internacional de Música Popular i Tradicional) de Vilanova i la Geltrú. La Cobla Maricel i la formació grallera Clau de Mar estrenaran una producció que homenatja la música, la cançó i la dansa, i que alhora reivindica el paper de la dona en el món de la música tradicional.

D’altra banda, el certamen manté el vessant internacional, amb l'Amsterdam Klezmer Band i el xou del cantautor eslovè Magnífico com a caps de cartell. Els holandesos presentaran aquest divendres un espectacle de música eclèctica, mestissa, entre el funk, el balcànic tradicional i la música gitana. I dissabte, també a la plaça del Port, Magnífico presentarà el seu darrer treball, Charlatan de Balkan, que combina música llatina, reggae, surf i la música tradicional dels Balcans.

Arrodoneixen el festival els concerts de Clàudia Cabero, el grup de l'Empordà La Puça, l'acordionista Guillem Anguera, i Karlos Subijana. A més, la programació d’aquest cap de setmana es complementa amb cercavila i concert vermut amb l'alumnat de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat i la formació Punt de Malura; actuacions de petit format a la plaça del Port per part de la Fimpteca; i Firasac, trobada de músics de sac de gemecs, flabiol i tamborí.

Més informació i horaris al web: vilanova.cat/fimpt

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Un dels carrers de la població
La Seu de Manresa

Més de 3 milions de turistes fan parada al Bages

Montserrat, Sant Benet de Bages i Cardona són les principals destinacions dels visitants que han passat per la comarca el 2018A Manresa creix el nombre de persones atretes per la Cova i la Seu

L'aventura de volar a tocar de casa<br />

Llança't en paracaigudes

Atreveix-t'hi, salta i sobrevola el Pla de Bages! Saltamos Village et proposa una experiència única d'adrenalina pura que combina aventura, esport i oci des de l'aeròdrom de Sant Fruitós

Assaig de l'espectacle «La música dona»

Un festival per gaudir de la música popular i tradicional

Vilanova i la Geltrú acull des d'aquest divendres fins diumenge, dia 16, el FIMPT, amb actuacions diverses

De:
Fins a: