Notícies | Planes

Un festival per gaudir de la música popular i tradicional

Vilanova i la Geltrú acull des d'aquest divendres fins diumenge, dia 16, el FIMPT, amb actuacions diverses
13-06-2019 09:08
0 vots
Assaig de l'espectacle «La música dona» FIMPT

Assaig de l'espectacle «La música dona» FIMPT

L'espectacle La música dona obrirà demà la 39a edició del FIMPT (Festival Internacional de Música Popular i Tradicional) de Vilanova i la Geltrú. La Cobla Maricel i la formació grallera Clau de Mar estrenaran una producció que homenatja la música, la cançó i la dansa, i que alhora reivindica el paper de la dona en el món de la música tradicional.

D’altra banda, el certamen manté el vessant internacional, amb l'Amsterdam Klezmer Band i el xou del cantautor eslovè Magnífico com a caps de cartell. Els holandesos presentaran aquest divendres un espectacle de música eclèctica, mestissa, entre el funk, el balcànic tradicional i la música gitana. I dissabte, també a la plaça del Port, Magnífico presentarà el seu darrer treball, Charlatan de Balkan, que combina música llatina, reggae, surf i la música tradicional dels Balcans.

Arrodoneixen el festival els concerts de Clàudia Cabero, el grup de l'Empordà La Puça, l'acordionista Guillem Anguera, i Karlos Subijana. A més, la programació d’aquest cap de setmana es complementa amb cercavila i concert vermut amb l'alumnat de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat i la formació Punt de Malura; actuacions de petit format a la plaça del Port per part de la Fimpteca; i Firasac, trobada de músics de sac de gemecs, flabiol i tamborí.

Més informació i horaris al web: vilanova.cat/fimpt

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Al poblat del castre de Baroña encara es conserven vint habitatges de planta circular o ovalada

Tresors de l'Atlàntic

Envoltat per la serra da Barbanza i platges excel·lents, Porto do Son guarda joies úniques, com el castre de Baroña o les llacunes de Xuño i de Sant Pere

Allò que la Via Laietana s'endugué

L'Arxiu Fotogràfic de Barcelona mostra la trama urbana d'abans de l'enderroc amb imatges del solsoní Adolf Mas

Imatge d'una tenda de campanya en un gamping

De camping: aquests són els llocs més luxosos del país

Aquests llocs permeten als seus hostes gaudir de la naturalesa sense renunciar a les comoditats

De:
Fins a: