Notícies | Planes

La Molina, parc temàtic d'esport i lleure

Les propostes lúdiques i esportives en plena natura són una bona opció per a petits i gransDurant el període estival, els visitants poden gaudir de Bikepark, passeig en telecabina, activitats al llac...
13-06-2019 09:01
0 vots
El Bikepark de La Molina té circuits per a tots els nivells LAMOLINA.CAT

El Bikepark de La Molina té circuits per a tots els nivells LAMOLINA.CAT

Esport, natura i diversió a 2.000 metres. Aquest és el reclam de la Molina, que com altres estacions d’esquí ha deixat de ser només estació d’esquí i s’ha anat transformant en un gran espai d’alta muntanya on es desenvolupen activitats d’esport i de lleure.

En destaca el Bikepark, una referència del descens, enduro BTT i MTB. Hi ha 15 circuits de descens que tenen com a punt d’inici la cota de 2.400 metres a la sortida del telecabina Alp 2500 o bé la cota superior del telecadira de Cap de Comella, i són especialment indicats per a bikers amb bicicletes de doble suspensió.

A part del Bikepark, La Molina permet gaudir al màxim de l’estiu amb el tubbing, la piscina, el parc d’aventura als arbres, la supertirolina, el jumping, els llits elàstics, els inflables, els segways, els quads per a adults, la marxa nòrdica, el fitness i el hoverboard, una activitats semblant als karts. Una altra zona és la del llac de La Molina, on es pot gaudir d’activitats d’aigua com ara patinets o barquetes. Al costat mateix del llac hi ha un espai de jocs, també es poden fer passejades en poni, laser combat o es pot afinar la punteria amb el Frisbee, circuit similar al del golf. I a tocar d’aquesta àrea esportiva, hi ha un baret.

El passeig en telecabina La Molina és una altra proposta interessant, i l’excursió fins al cim de la Tosa d’Alp, on es troba el refugi del Niu d’Àliga, a 2.537 metres d’altitud, per gaudir d’unes vistes espectaculars a la Cerdanya, al Ripollès i al Berguedà. Aquesta temporada també s’ofereix el telecadira Cap de Comella, i excursió fins al Puigllançada, un altre cim emblemàtic de La Molina.

Els forfets (per al Bikepark, passeig en telecabina i Non Stop amb diverses activitats) es poden comprar a la pàgina web lamolina.cat/ estiu/botiga, i recollir-los a la taquilla de l’estació o bé a les màquines automàtiques check in ubicades al costat de les oficines centrals de La Molina, al costat del telecabina La Molina i al supermercat Carrefour de Puigcerdà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Un dels carrers de la població
La Seu de Manresa

Més de 3 milions de turistes fan parada al Bages

Montserrat, Sant Benet de Bages i Cardona són les principals destinacions dels visitants que han passat per la comarca el 2018A Manresa creix el nombre de persones atretes per la Cova i la Seu

L'aventura de volar a tocar de casa<br />

Llança't en paracaigudes

Atreveix-t'hi, salta i sobrevola el Pla de Bages! Saltamos Village et proposa una experiència única d'adrenalina pura que combina aventura, esport i oci des de l'aeròdrom de Sant Fruitós

Assaig de l'espectacle «La música dona»

Un festival per gaudir de la música popular i tradicional

Vilanova i la Geltrú acull des d'aquest divendres fins diumenge, dia 16, el FIMPT, amb actuacions diverses

De:
Fins a: