Notícies | Planes

Vacances d'estiu al càmping, un estil de vida

Els campistes valoren estar a prop de la natura i gaudir dels serveis i el lleure
13-06-2019 08:55
0 vots
El parc infantil del càmping El Solsonès campingsolsones.com

El parc infantil del càmping El Solsonès campingsolsones.com

Llibertat, natura, aire pur, aventura i noves experiències en família. Són algunes de les característiques que fan que les vacances en un càmping de muntanya siguin una molt bona opció. D’uns anys ençà els càmpings s’han posat les piles i s’han convertit en llocs ben confortables i que ofereixen una altra forma de desconnectar, sovint molt més vinculada a la natura que hotels i apartaments convencionals. L’oferta de càmpings és molt àmplia i completa, i tots ofereixen un gran ventall de serveis i activitats. Tot plegat fa que anar de càmping sigui un bon reclam, especialment per a les famílies amb nens.

Per a pares i fills l’experiència és molt gratificant. La tranquil·litat de veure com els infants es mouen en un entorn segur i gaudeixen de les instal·lacions (van a la piscina, juguen al parc infantil, al camp de futbol, a la sala d’activitats, corren en bicicleta, fan tallers...), i comparteixen les estones de lleure amb altres nens i nenes del càmping.

Càmping El Solsonès


Acampar, fixar la caravana, dormir en un bungalou o sumar-se al fenomen del glamping amb tendes de luxe o iglús de fusta són les opcions que ofereix el Càmping El Solsonès, ubicat enmig d’un entorn natural idoni per descansar i gaudir d’uns dies amb la família, amb un ampli ventall de possibilitats d’oci per fer aquest estiu: rutes a peu o en bicicleta per conèixer l’entorn, vistes guiades a vi-nyes de la zona per veure de prop el procés d’elaboració del vi, esports d’aventura com caiac o surf de rem al pantà de Sant Ponç, excursió al Port del Comte per gaudir del parc d’aventura amb inflables, tirolines, ponts, cordes... La llista de propostes de lleure és llarga. La comarca del Solsonès és un punt d’interès per als amants del turisme de natura, del turisme històric i del cultural.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: