Notícies | Planes

Escapada obligada a la Girona immortal

La ciutat destaca pel seu patrimoni històric, a més d'una àmplia oferta cultural durant tot l'any que inclou festivals artístics, escènics i audiovisuals
08-04-2019 20:51
0 vots
Les cases de colors sobre el riu Onyar, la catedral i el pont Eiffel són alguns dels principals atractius

Les cases de colors sobre el riu Onyar, la catedral i el pont Eiffel són alguns dels principals atractius

Girona és una ciutat ideal per descobrir-la caminant, deixant-te perdre pels carrers que tenen un gran llegat històric i gaudir de la multitud d'ofertes gastronòmiques i culturals que ofereix. Una de les joies de la ciutat, per descomptat, és la catedral –escenari del rodatge de Joc de Trons juntament amb altres espais de la ciutat– que conté la nau gòtica més ample del món en el seu estil. Seguidament no et pots perdre el Barri Vell, on destaca el call jueu, un dels nuclis antics més ben conservats del món. Una de les imatges més pintoresques de la ciutat és la de les cases de colors que voregen el riu Onyar, que es pot contemplar mentre es travessa alguns dels ponts més emblemàtics de la ciutat.

A part de visitar-ne els principals monuments, també es pot gaudir de l'àmplia oferta cultural que ofereix, amb la visita d'alguns museus com el del cinema, el d'art o el d'història i gaudir de diversos festivals que tenen lloc tot l'any i que engloben multitud de disciplines artístiques. Per últim, no es pot marxar sense tastar l'oferta gastronòmica, un dels segells distintius per excel·lència de Girona.Un dels esdeveniments més importants de la ciutat és Girona, Temps de Flors, que té lloc durant deu dies del mes de maig, quan tota la ciutat es vesteix de flors i instal·lacions artístiques. I si teniu pensat visitar Girona per Setmana Santa, no us podeu perdre la processó del Sant Enterrament amb la participació dels manaies, les festes de primavera amb la tradicional penjada del Tarlà i el festival de música Strenes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

El mercat de Tívoli a Copenaghen.

Mercats nadalencs d'Europa que no et pots perdre

El Nadal està a tocar i amb ell moltes festes i tradicions que ens transporten a la nostra infància

Lobby de l'hotel The Jane famós per les seves habitacions cabina

Microhotels: petit i barat

Els allotjaments amb habitacions molt petites arrasen arreu, com una manera d'abaixar costos i aprofitar l'espai

De:
Fins a: