Notícies | Planes

Històries de conte a la ciutat de Copenhaguen

31-01-2019 22:17
0 vots
Nyhavn també és conegut pel fet que Christian Andersen va viure en diverses cases del seu passeig

Nyhavn també és conegut pel fet que Christian Andersen va viure en diverses cases del seu passeig

Visitar Copenhaguen significa submergir-se en una època de reis, de palaus i de màgia, en definitiva, en una ciutat de conte. Christian Andersen i la seva Sireneta o Shakespeare i el castell de Kronborg, en el qual es va inspirar per escriure la seva gran obra, Hamlet.

Copenhaguen, plena de vida i encant, és una ciutat molt fàcil de visitar amb tranquil·litat en només quatre dies i, a més, fer-ho, en gran part, caminant o en bicicleta, perfectament integrada amb la resta de mitjans de transport. El centre de Copenhaguen conté la major part dels atractius turístics de la ciutat: el Tivoli, un dels parcs d'atraccions més bonics i antics d'Europa; la plaça de l'Ajuntament, amb la gran escultura de Christian Andersen, l'escriptor de contes infantils més famós del país; la font del Drac; el Palace Hotel, un dels edificis més bonics de la ciutat, i la tor-re del Rishshuset amb la famosa «Noia del temps» de Copenhaguen.

El principal carrer de la capital, Stroget, per als vianants, i on se situen totes les botigues de moda, connecta gran part de la ciutat i desemboca en el Teatre Real i molt prop del port, Nyhavn, una de les zones més fantàstiques i belles de Copenhaguen. Els diversos colors dels seus edificis conviuen en perfecta harmonia i doten el passeig marítim d'una bellesa singular. Port i zona d'oci, a Nyhavn podem agafar un dels vaixells turístics i recórrer els diferents canals que envolten la ciutat, al mateix temps que podem contemplar molts dels edificis emblemàtics de la capital, com l'Opera House o el palau d'Amalienborg, residència actual de la família reial.

Per recarregar piles, la millor alternativa és aturar-se a fer un mos al famós Street Food Market, conegut com Papiroen, un antic magatzem industrial, convertit actualment en un mercat cobert, ple d'espais i originals furgonetes que ofereixen menjars procedents de diversos racons del món.

Controvertida i alternativa. Així és la ciutat lliure de Christiania, un barri independent del govern estatal, on es permet el consum i venda de drogues toves en locals o al carrer. Amb música en viu i esdeveniments a l'aire lliure, el que es respira a  Christiania és un estil de vida. A l'entrada hi trobarà una sèrie de normes que el visitant ha de complir, com la prohibició de parlar pel mòbil, fer fotos o gravar vídeos. No obstant això, els seus habitants viuen en pau i harmonia i els turistes poden visitar la zona amb total tranquil·litat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Descobreix Figueres, la ciutat de l'Empordà

Activa i moderna, compta amb una gran oferta cultural, patrimonial, comercial i gastronòmica

Viatjar en autocaravana dona llibertat i resulta més econòmic

Viatjar en autocaravana: La solució a factors com la por al contagi i el distanciament social

Ens permet viatjar sense haver de compartir espais públics i freqüentat

Imatge de la Fira de Tàrrega

Sis propostes per fer a l'aire lliure a Ponent (i 2)

Cada època de l'any els paisatges canvien segons la seva estacionalitat

De:
Fins a: