Notícies | Planes

MSC oferirà cada any un creuer que farà la volta al món sortint des de Barcelona

La companyia suïssa ja comercialitza les rutes de 2020 i 2021
07-01-2019 19:46
0 vots
Una nau d'MSC Creuers. EP

Una nau d'MSC Creuers. EP

El president d'MSC Cruceros, Emiliano González, afirma que la companyia suïssa considerava "obligat" que el primer creuer de que fes la volta al món salpés de Barcelona, "el primer port d'Europa". "No podíem oferir un creuer que fes la volta al món que no sortís i acabés" a la capital catalana, ha assegurat aquest dilluns coincidint amb l'inici del viatge de la nau Magnífica, que tornarà a aigües catalanes el 5 de maig després d'haver visitat 32 països. El camarot més econòmic de la nau costa uns 11.000 euros pels 120 de dies de trajecte. La nau compta amb 35 passatgers catalans. A més, González ha anunciat que cada any una de les seves naus recorrerà el planeta salpant de la capital catalana i ja comercialitza les cabines pel 2020 i 2021, amb un itinerari diferent per cadascun.

Aquest itinerari global era una "assignatura pendent" de l'empresa, segons González. L'increment de la flota de MSC va permetre programar fa tres anys el creuer que salpa aquest dilluns de Barcelona. Gran part dels passatgers d'aquesta nau que dona la volta al món són clients "repetidors" de l'empresa, ha dit el president, que també ha remarcat la "rapidesa" amb què s'han exhaurit les cabines. "El creuer del 2020 està pràcticament ple", ha afegit.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Al poblat del castre de Baroña encara es conserven vint habitatges de planta circular o ovalada

Tresors de l'Atlàntic

Envoltat per la serra da Barbanza i platges excel·lents, Porto do Son guarda joies úniques, com el castre de Baroña o les llacunes de Xuño i de Sant Pere

Allò que la Via Laietana s'endugué

L'Arxiu Fotogràfic de Barcelona mostra la trama urbana d'abans de l'enderroc amb imatges del solsoní Adolf Mas

Imatge d'una tenda de campanya en un gamping

De camping: aquests són els llocs més luxosos del país

Aquests llocs permeten als seus hostes gaudir de la naturalesa sense renunciar a les comoditats

De:
Fins a: