Notícies | Planes

Les fires i festes del cap de setmana a la Catalunya Central

Consulta els diferents actes que se celebren a Artés, Berga, Igualada, Manresa o Bolvir
23-11-2018 09:14
0 vots
Fira de la Xocolata i la Ratafia a Berga.

Fira de la Xocolata i la Ratafia a Berga.

Artés

-2n aniversari de l’Espai Artium. Diumenge, a les 13 h, vermut musical amb el cor masculí Lupulus Emsembla. Presentació de la cervesa Brot i del vi Mandó. Presentació d’un cep de ferro forjat.

Berga

-Fira de la Xocolata i la Ratafia. Dissabte, de 10 a 21 h, al carrer del Roser, parades de productes relacionats amb la xocolata i la ratafia. De 10.30 a 11.30 h, fase eliminatòria del 9è concurs de ratafia de Berga. A les 11 h, taller infantil: Guixem amb cacau. A les 11.30 h, taller degustació: Descobrint els orígens de la xocolata. A les 12 h, demostració de tractament de xocolateràpia de mans. A les 12 h, demostració de cuina de postres ratafiats. A les 14.30 h, dinar de postres ratafiats. Places limitades. Preu: 25 euros. A les 17 h, espectacle infantil: El cavaller Capgròs. A les 18 h, audició de sardanes de Santa Cecília, amb la Cobla de l’EMMB. De 17.30 a 20.30 h, tast i degustació de ratafies comercials. Preu: 3 euros. De 18 a 20 h, fase final del concurs de ratafia. A les 21 h, sopar ratafiaire. Preu: 12 euros. A les 23 h, al Casal Panxo, concert amb Pasqual i els desnatats. Més informació: firaxocolata.ajberga.cat.

Bolvir

-Festa de Sant Climent. Diumenge, a les 12 h, tricentenari de l’església de Talltorta, amb una missa presidida pel bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives. A les 14 h, dinar en honor de la gent gran i espectacle. Prèvia reserva. 25 euros per als no empadronats.

Collsuspina

-La Collsubirra. Dissabte, de 12 a 00 h, al local social Ramon Cabanas, 4a Fira de Cervesa Artesana. Més informació: www.collsuspina.cat.

Igualada

-Mercat d’antiguitats. Diumenge, de 9 a 14 h, al passeig Verdaguer. Cada últim diumenge de mes. Antiguitats, col·leccionisme, art i artesania.

Manresa

-Festivitas Bestiarum, 5a jornada del bestiari festiu. Dissabte, a les 17 h, recepció de colles i plantada a la plaça d’Europa. A les 20 h, cercavila amb pirotècnica (plaça d’Europa, carrers del Joc de la Pilota i Sobrerroca). A les 20.45 h, lluïments i ballades amb pirotècnia a la plaça Major. A les 21.15 h, retorn de les figures a l’Anònima. A les 21.30 h, sopar de colles. Diumenge, a les 11 h, cercavila des de l’Anònima fins a la plaça de Sant Domènec pels carrers Puigterrà de Dalt, Muralla del Carme, Àngel Guimerà i Passeig. A les 12.30 h, Festivitas Bestiarum al teatre Conservatori amb lliurament de premis, nomenament de l’ambaixador... Entrada lliure. Reserves a info@bestiari.cat o a www.festivitasbestiarum.cat. Presentat per l’humorista Ferran Aixalà. A les 14 h, lluïments festius i vermut a la plaça de Sant Domènec. Organització: Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i Xàldiga.

-Fira de Sant Andreu. Dissabte i diumenge, parades al passeig de Pere III i atraccions al sector dels Trullols. Diumenge, parades d’alimentació i artesania al carrer Guimerà.

Sant Fruitós de Bages

-Mercat d’antiguitats i col·lecconisme. Dissabte, com cada últim dissabte de mes, de 9 a 14 h, al Cobert de la Màquina del Batre.

Santa Margarida de Montbui

-Mercat de Nadal. Dissabte, de 10 a 21 h, i diumenge, de 10 a 15 h, a Can Alemany (C-37, km 60). Informació: www.mercatdenadal.com.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Tram de ruta per la Devesa
Luis Fonsi i Georgie Dann

Saps de quin any són aquestes cançons de l'estiu?

Georgie Dann, Enrique Iglesias o Los del Río van ser alguns dels autors dels èxits estivals

Descens de barrancs

Fes activitat d'oci i esport d'aventura amb Tirantmilles

L'empresa del Solsonès gestiona activitats al medi natural

Escapades per fer amb gossos

5 escapades per fer amb gossos: tu tries, mar o muntanya?

A Catalunya trobem molts llocs ideals perquè passis un gran dia amb el teu gos en plena natura

De:
Fins a: