Notícies | Planes

Ryanair posa a la venda un milió de seients per 9,99 euros

L'oferta durarà només 24 hores
22-10-2018 16:12
0 vots
Un avió de Ryanair. EP

Un avió de Ryanair. EP

La companyia Ryanair ha llançat una nova oferta, amb un milió de seients per 9,99 euros per viatjar per tota la seva xarxa europea entre el novembre del 2018 i el març del 2019. Es tracta d'una oferta de 24 hores que ja està disponible a la pàgina web de l'aerolínia de baix cost irlandesa fins a la mitjanit del dimarts 23 d'octubre, segons ha informat Ryanair en un comunicat.

Aquesta nova promoció se suma a la feta el passat 1 d'octubre amb la qual la companyia de baix cost va posar a la venda un milió de places a vols des d'Espanya amb un descompte de fins al 25%.

L'oferta llançada aquest dilluns coincideix amb la publicació dels resultats de la companyia del seu primer semestre fiscal (abril-setembre), que va tancar amb un benefici net de 1.200, el 7% menys que en el període anterior. Segons Ryanair, aquests resultats parcials estan en línia amb les seves previsions del mes passat, quan va predir una caiguda dels guanys a causa de factors com l'encariment de combustible o el pagament de compensacions per retards i cancel·lacions de vols (allotjament o bitllets nous), derivat de les vagues.

El llançament de la nova oferta coincideix, així mateix, amb una nova jornada de vaga que duran a terme aquets dimarts les seves TCP a Eindhoven (Països Baixos) en protesta per l'anunci del tancament de la base de l'aerolínia en aquest aeroport.

A més, els sindicats europeus de TCP de Ryanair van avançar el passat 18 d'octubre que contemplen la possibilitat de convocar una vaga de tres dies que coincideixi amb les dates de Nadal, per seguir demandant respecte als seus drets laborals i que als treballadors se'ls apliqui la legislació del seu país d'origen.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

El riu Salzach banya una ciutat que és un museu a cel obert de meravelles barroques
Vista nocturna de l'ajuntament.

Estocolm: bellesa sobre l'aigua

La capital de Suècia sorprèn per l'encant de les nombroses illes que configuren la ciutat

Imatge presa, de nit, del riu Elba al seu pas per Hamburg

Descobrint l'Alemanya canalla

A la riba de l'Elba, Hamburg presumeix d'avantguardista amb frenesí de música, literatura, teatre i arquitectura

De:
Fins a: