Notícies | Planes

Reservar un vol al setembre és un 22% més barat que a l'agost

El mes més econòmic d'aquest estiu ha estat el juny, segons un estudi de Rumbo.es
27-08-2018 09:23
1 vot
Consulta quan són més barats i més cars els vols. Arxiu/ACN

Consulta quan són més barats i més cars els vols. Arxiu/ACN

Els preus de les reserves de vols al setembre són fins a un 22% més baixos que a l'agost, segons un estudi de l'agència de viatges en línia Rumbo.es. La companyia concreta que els desplaçaments aeris de les vacances del novè mes de l'any valen una mitjana de 425 euros, enfront dels 545 euros que els turistes s'han gastat a l'agost o els 466 euros que van pagar al juliol. No obstant això, el mes més econòmic d'aquest estiu ha estat juny, amb una mitjana de 385 euros.

L'agència apunta també, que encara que segueix sent més barat volar al setembre que a l'agost, els preus han pujat un 20% en comparació amb el mes de setembre de 2017, quan les tarifes mitjanes rondaven els 342 euros per persona. Per la seva banda, a l'agost els preus van baixar un 13% respecte a l'any passat, quan van rondar els 394 euros de mitjana.

Desembre és el mes més car de l'any


Segons les dades de Rumbo.es, volar a l'estiu és més barat que en els mesos de tardor, sent desembre el període que registra els preus més alts, amb unes reserves que arriben als 1.019 euros de mitjana. Això és degut, expliquen, al fet que al desembre molts europeus viatgen a destinacions de llarga distància a la recerca de sol i platja.

La segona raó que apunten és el retorn a casa de molts viatgers per Nadal. Novembre ocupa el segon lloc com a mes més car, amb una mitjana de 628 euros, mentre que a l'octubre les tarifes se situen en els 534 euros.

Gener, el mes més barat


Així mateix, l'estudi de l'agència de viatges assenyala que gener és la data més barata per viatjar, registrant la mitjana més baixa (283 euros). De la mateixa manera, els mesos de febrer, març i maig també han registrat bons preus per sota dels 300 euros, mentre que a l'abril van pujar lleugerament a causa de les vacances de Setmana Santa.

Pel que fa a les destinacions Madrid s'ha convertit en el més reservat pels espanyols per a les seves vacances de setembre, arribant a pagar una mitjana de 351 euros en les seves reserves de viatges (mitjana que inclou també les reserves de vols intercontinentals d'espanyols amb destinació Madrid ).

Barcelona ocupa la segona posició del rànquing; una situació que no ha canviat respecte a les xifres registrades el mateix període de l'any passat. Tanmateix, Palma de Mallorca, que el 2017 estava en tercer lloc, passa al número quatre, i és avançada per París, que ocupa aquest any el nombre tres dels deu destins més visitats.

D'altra banda, la capital mallorquina s'ha posicionat com el lloc més barat de setembre, amb una mitjana de preus que se situen en els 186 euros, una xifra molt similar a la de l'any passat, quan les tarifes rondaven els 188 euros de mitjana .

La resta de les deu destinacions més reservats al setembre són Londres, Eivissa, Roma, Nova York, Màlaga i Tenerife.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Cala Montgó

De l'emblemàtica cala Montgó a l'Estartit

El trajecte entre aquests dos indrets tan populars és variat en l'àmbit paisatgístic i dona, a més, l'oportunitat de banyar-se a les diferents cales que s'hi van trobant

Salt de la Foradada.:

Els gorgs naturals més impressionants de Catalunya

El Salt de la Foradada, el Toll de l'Ou, el Gorg Blau i les Gorgues de Font de la Torre, són alguns dels indrets que cal visitar

La riera de Merlès, una bona opció.

Platges d'interior: opcions per remullar-se i espantar la calor al Berguedà

Fes un cop d'ull a les millors alternatives a la costa per sobreviure a la onada de calor

De:
Fins a: