Notícies | Planes

Washington DC, la gran desconeguda

02-08-2018 21:52
0 vots
El Capitoli dels Estats Units, a la capital, una ciutat 'verda' de carrers quilomètrics i museus gratuïts Thomas Hawk on Visualhunt

El Capitoli dels Estats Units, a la capital, una ciutat 'verda' de carrers quilomètrics i museus gratuïts Thomas Hawk on Visualhunt

Si Nova York és la ciutat que mai dorm, Washington DC és la ciutat feliç. Frenètica i elegant a parts iguals, la capital dels Estats Units és una gran desconeguda encara que albergui institucions mundialment conegudes, com la Casa Blanca, el Capitoli o el Fons Monetari Internacional. Washington DC sorprèn en cadascun dels seus carrers, quilomètrics i elèctrics, que no deixa indiferent cap dels turistes que viatgen i passegen on viu el màxim mandatari mundial, Donald Trump.

La història a la capital americana, que també és coneguda com la ciutat verda per la cura de les seves zones de descans i oci, està present en tots i cadascun dels seus racons. Els memorials dedicats a episodis i personalitats més importants de la història americana conflueixen als carrers de DC. De tots, són molt recomanables els monuments dedicats a Martin Luther King, Abraham Lincoln o el consagrat a la Segona Guerra Mundial. També és fonamental gaudir d'un dels passejos més destacables de Washington DC, The National Mall, que connecta el Capitoli amb la Casa Blanca: al capdavall es troba una altra de les construccions més impressionants de la ciutat, el Washington Monument, que té una altura de 169 metres i des del qual es pot gaudir d'una de les vistes més impactants i enlluernadores del centre de la ciutat.

Així mateix, i a diferència de Nova York, els museus són totalment gratuïts, fet que facilita que tothom, visitants i ciutadans, pugui gaudir de l'àmplia oferta cultural de la capital americana. El Museu Nacional d'Història i Cultura Afroamericana, el Newseum –dedicat íntegrament al periodisme i la seva història– o la Galeria Nacional d'Art són els espais que més curiosos acumula en les seves instal·lacions. Les connexions en transports són un altre dels punts a favor de DC, ja que hi ha un dels serveis de metro més eficients del món i, agafant un autobús, en quatre hores, podrem gaudir de la gran illa i l'energia que desprèn la ciutat dels gratacels.

Si és Washington DC la seva propera destinació estiuenca, parades obligatòries per gaudir de la seva gastronomia són Ben's Chili Bowl , famós per ser el preferit de l'expresident Obama. I no s'oblidin de tastar el plat estrella de la restauració americana, els mac and cheese.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

El riu Salzach banya una ciutat que és un museu a cel obert de meravelles barroques
Vista nocturna de l'ajuntament.

Estocolm: bellesa sobre l'aigua

La capital de Suècia sorprèn per l'encant de les nombroses illes que configuren la ciutat

Imatge presa, de nit, del riu Elba al seu pas per Hamburg

Descobrint l'Alemanya canalla

A la riba de l'Elba, Hamburg presumeix d'avantguardista amb frenesí de música, literatura, teatre i arquitectura

De:
Fins a: