Notícies | Planes

Les fires i festes d'aquest cap de setmana a la Catalunya Central

Fem un repàs als mercats que podràs visitar aquests propers dies
11-05-2018 11:10
0 vots
Avinyó celebra aquest cap de setmana la seva festa dels Matiners. Arxiu/Mireia Arso

Avinyó celebra aquest cap de setmana la seva festa dels Matiners. Arxiu/Mireia Arso

AVINYÓ

Fira dels Matiners. Diumenge. Representacions teatrals històriques, actuacions musicals de l'època en directe, danses i balls tradicionals... Tota la programació a www.matiners.cat.

BERGA

Fira d'antiguitats i col·leccionisme. Dissabte. De 10 a 14 h, al passeig de la Pau.

BOLVIR

Festa Major. Dissabte. 12 h, al Museu Espai Ceretània, presentació del Llibre d'Actes d'ArquePyrenae 2015 i de l'edició ArquePyrenae 2018. Inauguració de l'exposició Una realitat transformada per l'emoció, de M. Capdevila. 23 h, al poliesportiu, ball amb Orgue de Gats i Hotel Cochambre. Diumenge, a les 18 h, al Local Social Santa Cecília, actuació de l'humorista Jordi LP. Entrada gratuïta. Tota la programació a www.bolvir.cat.

CALAF

Eco Fira de Calaf. Diumenge. Tota la programació a www.firescalaf.cat.

CAMPS

Festa Major. Dissabte. 10 h, 1a Trobada d'Intercanvi de plaques de cava a Camps. 13 h, inauguració de la festa dels 25 anys del Casal. 18.30 h, plantada de tendes al davant del Casal.

CAPELLADES

Mercat d'intercanvi i segona mà. Diumenge. 11 h, al pati de la Lliga.

CASTELLTERÇOL

Fira Ecoterçol. Diumenge, de 9 a 15 h, a la pl. de Prat de la Riba, pl. dels Estudis i pl. del Dr. Fargas. Tota la programació a www.castelltersol.cat.

FALS

Festa Major. Dissabte. 22.30 h, al Casal, concert de Cia. Torreta. Diumenge. 18.30 h, al Casal, lliurament de premis del concurs de fotografia. Després, concert de percussió amb Cia. Fun Dan Mondays. Tota la programació a la pàgina web www.acrfals.com.

IGUALADA

Primavera Gran. Avui. 17 h, al Casal del Passeig, acte inaugural i actuacions musicals. Dissabte, a les 18 h, al Teatre Municipal l'Ateneu, concert d'antologia de la sarsuela a càrrec dels Amics de l'Òpera d'Igualada. Tota la programació a www.igualada.cat.

MAIANS

Festa Major. Diumenge. Caminada a Cal Magí. Inici a les 9.30 h a la plaça de l'Era. Un cop a destí, es farà una visita a una col·lecció de motos restaurades i conservades.

NAVARCLES

Mercat de les puces. Diumenge. De 9 a 14 h, al parc de Marcel·lí Monrós. Mercat de segona mà i d'intercanvi.

SALELLES

Festa Major. Avui. 23 h, actuació dels Tabalers de Xàldiga. 00 h, concert amb El Quinto Carajillo. Dissabte. 18.15 h, animació infantil amb DePar-randa i l'espectacle Queviures. 23.30 h, ball amb La Girasol. Diumenge. 13 h, actuació de la Colla Bastonera Autogestionada Manrússia Van del Pal. 18 h, Música al Cobert amb A les tres tocades i Sopa de galets. Tota la programació a www.salelles.cat.

SANT JORDI DE CERCS

Festes del Roseret. Avui. 00.30 h, al pavelló municipal, Festa Remember i discomòbil amb Divertimento. Dissabte. 20.30 h, al pavelló municipal, concert del grup Apardalats. 00.30 h, al pavelló municipal, DJ Destor + Món DJ (entrada: 4 euros). Diumenge. 12 h, ball sardà i sardanes, amb la cobla Pirineu. 51a Cargolada. Tota la programació a www.cercs.cat.

SANT VICENÇ DE CASTELLET

Trobada de plaques de cava. Diumenge, al matí, a la Sala de Cal Soler. Ho organitza l'Associació Ceps i Manduca.

SOLSONA

Fira de Sant Isidre. Des d'avui fins diumenge. Tota la programació a la pàgina web www.firadesolsona.com.

SÚRIA

Festa del barri de Joncarets. Dissabte, a les 16.30 h, Holi Colour Festival amb Dj Cristian-Hoock. 21 h, ball amb Ostres Ostres. Diumenge, a les 12 h, cercavila amb els Geganters i Grallers del Poble Vell. Tota la programació a www.suria.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Tailàndia.

Les cinc millors destinacions per viatjar tot sol

Descobrir llocs en solitari et permetrà obrir-te més als desconeguts i viure experiències memorables

Banyistes a la platja de ses Illetes, a Formentera.

Ses Illetes, entre les deu millors platges d'Europa

Aquesta platja de Formentera ha rebut aquest reconeixement en els premis Travellers 'Choice Platges, atorgats pels viatgers de TripAdvisor

Les millors platges d'Eivissa.

Les 20 millors platges d'Eivissa per meditar, ballar o prendre un mojito

La revista Traveller realitza un rànquing molt original amb les millors platges de l'illa

Coves del Drach, a Mallorca.

Sis coves per visitar a Mallorca

L'illa amaga veritables tresors sota terra

De:
Fins a: