Notícies | Planes

Empuriabrava, capital del mar i el lleure actiu

Fins a l'1 d'abril, és oberta al públic la Fira del Vaixell d'Ocasió més gran de la MediterràniaLa marina de Castelló té 23 quilòmetres de canals navegables i té una àmplia oferta esportiva i de natura
27-03-2018 09:02
0 vots
Vista aèria de la bocana del port d'Empuriabrava, on cada any se celebra la Fira del Vaixell d'Ocasió, oberta a tots els públics.

Vista aèria de la bocana del port d'Empuriabrava, on cada any se celebra la Fira del Vaixell d'Ocasió, oberta a tots els públics.

Empuriabrava celebra, des del 24 de març fins a l'1 d'abril, la 30a edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió al port de la Marina de Castelló d'Empúries. La Fira té un valor molt important per a la comarca. La nàutica és un sector econòmic fonamental per als municipis del litoral empordanès. Les empreses que s'hi dediquen donen servei a un tipus de turisme de qualitat que està arrelat a la comarca des de fa anys gràcies, precisament, a la nàutica.

La Fira del Vaixell d'Ocasió també té el valor simbòlic de representar el tret de sortida a la temporada turística. Passejar entre les barques, a prop dels canals i del mar, té un component engrescador que us convidem a conèixer. L'accés i l'aparcament a la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava és lliure i gratuïta, com cada any.

Empuriabrava constitueix un dels atractius turístics més singulars de la Costa Brava, per les seves particularitats úniques: 23 quilòmetres de canals navegables, amb 5.000 amarradors disposats per tota la marina en diferents ports i 700 a disposició dels visitants amb embarcacions i velers de fins a 26 metres d'eslora. El litoral castelloní té una llargada, de punta a punta, de set quilòmetres

El municipi de Castelló d'Empúries compta amb una àmplia oferta turística que, gràcies a la seva estratègica ubicació a l'Empordà, li atorga un gran atractiu personal. Està ubicat al cor de la badia de Roses, una de les més belles del món, envoltat pel Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

El paracaigudisme, l'opció de volar en el túnel de vent, els esports nàutics i les activitats aquàtiques, les rutes en bicicleta, el golf, la gran xarxa de senders, entre d'altres, conformen l'ampli ventall d'oferta en activitats esportives, d'oci i a l'aire lliure que es poden practicar i gaudir. La vila medieval de Castelló és el complement ideal per a la vostra visita.

Per saber-ne més: Turisme Castelló. www.castello.cat - www.firavaixell.com

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Plaça de Macedònia, la més gran de Skopje

Skopje: occident i Orient, cruïlla entre estàtues

La capital de Macedònia uneix les dues cultures en una ciutat desconeguda en els circuits turístics però amb un gran potencial

Una botiga de xocolates a Brussel·les.

Les 5 millors destinacions per als amants de la xocolata

De Suïssa a Mèxic, aquest dolç exportat des d'Amèrica és objecte de devoció a mig món

Ojos negros, la via verda més llarga d'Espanya

Amb 160 km, recórre paisatges naturals entre Terol i València

De:
Fins a: