Notícies | Planes

Descobreix els tresors dels museus de Girona

La capital gironina compta amb diferents museus que exhibeixen un patrimoni valuós i divers de la regióEl carnet Gironamuseus permet visitar sis exposicions gironines a un preu molt especial
20-03-2018 10:42
0 vots
L'exposició de Pintura Flamenca del CaixaForum Aniol Resclosa

L'exposició de Pintura Flamenca del CaixaForum Aniol Resclosa

Girona compta amb diferents museus que exhibeixen un patrimoni valuós i divers per explicar la història i l'art des de l'antiguitat fins als nostres dies, amb activitats per a tots els públics durant tot l'any. Per tal de poder descobrir els tresors artístics més emblemàtics, es pot adquirir el carnet Gironamuseus, que permet visitar els sis museus gironins (el d’Arqueologia, el d’Art, el d’Història, el d’Història dels Jueus, el del Cinema i la Casa Masó) a un preu molt especial. Només cal pagar el total de l'entrada al primer museu visitat i el 50% de l'entrada als restants. La validesa és de 6 mesos.

Una de les exposicions més atractives que actualment es poden visitar a Girona és Olga Sacharoff: pintura, poesia, emancipació, que acull el Museu d’Art amb motiu de la celebració de l’Any Sacharoff per commemorar els 50 anys de la mort de la pintora russa avantguardista. La mostra té com a objectiu situar Sacharoff com una artista activa a la denominada Escola de París de la primera meitat del segle XX, així com mostrar els vincles de la pintora amb l’art català dels anys 1940 i 1950.

També destaca l’exposició del Museu d’Història El desig de viure i d'escriure: Prudenci i Aurora Bertrana, una mostra que dóna a conèixer la vida i obra de Prudenci i Aurora, dos grans escriptors gironins. Partint del llibre L'Illa perduda, l’exposició explica el món de pare i filla, i el que tenen de divers i de comú. L'objectiu és comprendre'ls millor i explicar també bona part de la història política i cultural catalana i europea del darrer quart del s. XIX fins als anys setanta del s. XX.

Una altra de les propostes és l’exposició Pintura Flamenca i Holandesa del Museu de Ginebra que acull el CaixaForum. La mostra permet apreciar els principals artistes i gèneres d'un dels períodes més florents de la història de la pintura europea.

Per saber-ne més: Turisme Girona. www.girona.cat

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Tailàndia.

Les cinc millors destinacions per viatjar tot sol

Descobrir llocs en solitari et permetrà obrir-te més als desconeguts i viure experiències memorables

Banyistes a la platja de ses Illetes, a Formentera.

Ses Illetes, entre les deu millors platges d'Europa

Aquesta platja de Formentera ha rebut aquest reconeixement en els premis Travellers 'Choice Platges, atorgats pels viatgers de TripAdvisor

Les millors platges d'Eivissa.

Les 20 millors platges d'Eivissa per meditar, ballar o prendre un mojito

La revista Traveller realitza un rànquing molt original amb les millors platges de l'illa

Coves del Drach, a Mallorca.

Sis coves per visitar a Mallorca

L'illa amaga veritables tresors sota terra

De:
Fins a: