Notícies | Planes

Cinc consells per viatjar amb nens en l'avió

Descobreix com entretenir-los perquè no converteixin en un malson el vol de tot el passatge
0 vots
Un nen a l'aeroport. Getty Images

Un nen a l'aeroport. Getty Images

Per als nens viatjar en avió pot ser una gran aventura. Solcar els cels com Peter Pan, poder veure un núvol a poca distància, etc. El pla sembla idíl·lic però la veritat és que aquesta aventura pot convertir-se en un autèntic malson per als pares i per a la resta de passatgers, sobretot quan el viatge és llarg i els petits s'avorreixen d'estar tant de temps assentats. A continuació et deixem 5 consells per un viatge en avió amb nens sense estrès:

1. Descarregar energies

Els nens, generalment, són una font inesgotable d'energia, i si pugen a l'avió amb tota aquesta càrrega, sumada a la normal excitació del viatge, tindràs un volcà. Per això, abans d'embarcar és recomanable que els deixis córrer i jugar, per descomptat, sense molestar la resta de passatgers. Aprofita les àrees de joc que tenen els aeroports.

2. Entreteniment durant el vol

Per als nens passar-se tot el temps que dura el vol immòbils és una tortura. Els videojocs, llibres per pintar o fins i tot per llegir, i ninots són imprescindibles per a entretenir-los. Quan hagin escollit l'entreteniment per al vol, prepara una petita motxilla de mà per guardar-lo.

3. Anar al bany abans pujar a l'avió

Tots coneixem com són els banys dels avions: molt petits, per tant moure'ns allà dins amb els nens durant el viatge pot resultar bastant complicat. A més, tingueu en compte que durant la fase d'enlairament cal estar quiets en els seients amb els cinturons llocs, de manera que no podreu aixecar-vos per anar al bany. És convenient, sobretot si el vol és curt, convèncer els menuts d'anar al bany abans d'embarcar, per evitar aquests problemes.

4. Portar alguna cosa per picar

Tots sabem que quan els nens tenen set o gana, no se'ls dóna bé esperar que arribi el menjar de l'avió. També pot passar que el vol sigui curt i no prevegi el dinar o el sopar. Per aquestes raons, porteu un paquet de galetes o snacks per picar i alguna beguda per beure. Però, això sí, informeu-vos amb anticipació de les normes per al transport de líquids a bord i comuniqueu al personal de seguretat que porteu líquids per als nens.

5. Torns per estar al costat de la finestreta

Per als nens és una gran experiència el poder contemplar les fases d'enlairament i d'aterratge des de la finestreta, i la terra des dels núvols. Per això, si és possible, agafeu bitllets amb seients a les finestretes o permeteu als nens canviar-se de lloc a torn perquè tothom pugui gaudir de l'espectacle, i de pas no hi hagi baralles a causa d'aquest tema.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Una vista de les teulades de Nuremberg.

VIATGES | Nuremberg, la història alemanya reflectida en una ciutat

La ciutat es presenta com un record d'un passat que no convé oblidar

Parc Natural Sa Foradada.

Els parcs naturals a Mallorca que cal visitar

Una illa que atrapa els turistes pel sol i la platja, també sorprèn per les meravelles dels seus espais protegits

Banyalbufar

Cinc llocs per redescobrir Mallorca

A l'illa de les mil cares sempre hi ha llocs amagats dels quals gaudir, o als quals tornar

Vista aèria de cala Bassa.

Les millors platges d'Eivissa

Ses Salines o Cala Bassa, són algunes de les cales que no et pots perdre si visites l'illa

De:
Fins a: