Notícies | Planes

Un viatge pels deu carrers més bonics d'Europa

Tot l'encant i la història del vell continent els podràs gaudir recorrent aquests passejos i vies
0 vots
Els cirerers en flor del carrer Heerstraße, a Bonn. Getty Images

Els cirerers en flor del carrer Heerstraße, a Bonn. Getty Images

L'encant i la història del vell continent es respiren en cadascuna dels seus carrers. En aquests llocs podràs trobar muralles que et transportaran a èpoques medievals o façanes d'edificis que semblen trets d'un conte. Aquests són els deu carrers més bonics d'Europa.

Heerstraße, Bonn
A la primavera, durant només alguns dies, els locals i els turistes de la ciutat alemanya de Bonn poden gaudir de l'espectacle dels cirerers en flor a aquest petit carrer. És llavors quan els pètals cobreixen de color rosat terra i els arbres, convertint a Heerstraße en un espectacle per als sentits.

Carreró de les Flors, Còrdova
Els veïns d'aquesta petita, i sobretot estreta, carreró cordovès adornen les seves parets blanques amb gran cura, omplint el lloc de geranis i testos de colors vibrants. Travessant aquest carrer arribem a una petita plaça des de la qual es pot fotografiar i gaudir d'una de les vistes més boniques de la torre de la Mesquita de Còrdova.

Schmiedgasse, Rotemburg
Aquesta petita ciutat de la Baviera alemanya sembla treta d'un conte dels germans Grimm. Però sense cap dubte el seu major atractiu és el carrer Schmiedgasse, més concretament la zona anomenada Plönlein, des d'on es pot observar la Torre de Kobolzell a la dreta i l'enorme Torre de Sieber a l'esquerra.

Neal's Yard, Londres
En ple Covent Garden de Londres es troba Neal's Yard, un oasi de color que és una visita obligada per a tots els turistes que visiten la zona. Finestres de colors, verdes plantes, cafeteries o botigues de remeis naturals es donen cita en els pocs metres sobre els quals s'estén aquest acolorit carrer.

El Gran Canal, Venècia
Encara que no sigui un carrer com a tal, el Gran Canal no podia faltar a la llista. Al llarg dels gairebé quatre quilòmetres de longitud sobre els quals s'estén, els turistes i els locals poden gaudir d'un impressionant viatge fluvial contemplant els edificis nobles del Gran Canal.

Mermaid Street, Rye
El temps sembla haver-se aturat al poble anglès de Rye, a només una hora en tren des de Londres. Aquí, el carrer Mermaid regna sobre totes les altres amb el seu terra empedrat, les seves casetes d'entramat de fusta a l'estil Tudor i les seves verdes plantes. Un autèntic delit per a la vista.

Brouwersgracht, Amsterdam
Tot i que el Brouwersgracht ('el canal dels cervesers') sigui en realitat un dels canals més importants de la ciutat, els carrers que l'acompanyen en la seva travessia mereixen estar a la llista gràcies als seus cridaners edificis i el seu estil únic. De fet, els holandesos van triar al Brouwersgracht com el carrer més bonic de tota Amsterdam.

High Street, Chester
Les muralles que envolten aquesta ciutat anglesa donen testimoni del seu passat històric. Encara Chester va ser fundada al segle I per l'emperador romà Vespasià, el seu estil més característic és el de l'edat mitjana tardà anglès. El High Street, el centre comercial de Chester, es converteix en visita obligada per a tots els amants de l'estil Tudor: cases d'entramat inconfusible, arcs de fusta, finestres altes i estretes, terres de pedra, etcètera.

Cais de Ribeira, Porto
Les acolorides façanes dels edificis de Cais de Ribeira i el pont de Lluís I fan d'aquest lloc una de les zones més pintoresques i fotografiades de Porto. Deixa't portar per l'ambient únic que trobaràs en aquesta zona plena de terrasses i bars, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1996.

Royal Mile, Edimburg
Ubicada al centre de la capital escocesa, aquest carrer pot presumir de ser una de les més encantadores de tot el vell continent. Al llarg de gairebé dos quilòmetres, la Royal Mile connecta el Castell d'Edimburg amb el Palau de Holyrood en una travessia plena d'impressionants edificis històrics.


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Una vista de les teulades de Nuremberg.

VIATGES | Nuremberg, la història alemanya reflectida en una ciutat

La ciutat es presenta com un record d'un passat que no convé oblidar

Parc Natural Sa Foradada.

Els parcs naturals a Mallorca que cal visitar

Una illa que atrapa els turistes pel sol i la platja, també sorprèn per les meravelles dels seus espais protegits

Banyalbufar

Cinc llocs per redescobrir Mallorca

A l'illa de les mil cares sempre hi ha llocs amagats dels quals gaudir, o als quals tornar

Vista aèria de cala Bassa.

Les millors platges d'Eivissa

Ses Salines o Cala Bassa, són algunes de les cales que no et pots perdre si visites l'illa

De:
Fins a: