Notícies | Planes

Les 10 platges nudistes més espectaculars d'Espanya

En aquests llocs podràs gaudir del nudisme lluny del pudor i les mirades indiscretes
06-06-2016 09:42
1 vot
Platja nudista de Torimbia. Getty Images

Platja nudista de Torimbia. Getty Images

La pràctica del nudisme i del naturalisme és una forma de vida que guanya cada vegada més adeptes. Els seus defensors busquen gaudir d'una vida lliure, sense discriminacions i en ple contacte amb la natura.

Per a molts dels nudistes, anar vestit és una convenció puritana de la qual poden prescindir perfectament a l'estiu, quan les vacances i la calor els permeten visitar platges on poden dur a terme aquesta pràctica amb tranquil·litat.

A Espanya la pràctica del nudisme està autoritzada i regulada en moltes zones. A continuació, et presentem algunes de les platges nudistes més espectaculars del nostre país en què podràs deixar de banda el pudor i les mirades indiscretes.

1. Platja Mexota (Astúries)
La platja Mexota és un punt de trobada per als amants del nudisme. Situada a Tapia de Casariego, compta amb una longitud d'uns 240 metres. Les formes rocoses de la zona fan que les onades trenquin amb força en aquesta platja aïllada i sense passeig marítim.

2. Coll Baix (Mallorca)
Envoltada de llargs penya-segats, aquesta platja nudista és una de les més recòndites i salvatges. Gràcies a això, a Coll Baix no trobaràs aglomeracions a l'estiu i podràs gaudir tranquil·lament del nudisme. A aquesta platja s'hi pot arribar en cotxe (tot i que després hauràs de caminar uns 500 metres per arribar a la platja) o en un vaixell que surt del port d'Alcúdia.

3. Platja de Cofete (Fuerteventura)
Aquesta joia de Fuerteventura és sens dubte una de les platges més inaccessibles i salvatges d'Espanya. La platja de Cofete i els seus 12 quilòmetres de longitud es troben després del massís muntanyós de Jandía, les muntanyes més altes de l'illa, el que la converteixen en una zona perfecta per practicar nudisme.

playas nudistas
Platja de Cofete, un idíl·lic paratge a Fuerteventura. Getty Images

4. Platja de Figueiras (Vigo)
A les illes Cíes podem gaudir de la platja de Figueiras, també anomenada platja dels alemanys. Aquest lloc té una longitud d'uns 300 metres, ni molt petita ni tampoc molt massificada. En aquesta platja es permet el nudisme, però també els vestits de bany.

5. Cala Macarelleta (Menorca)
La Macarelleta és unes de les cales més famoses de tot Menorca, però també una de les més recòndites. En aquest lloc trobaràs el paisatge típic mediterrani: aigües de color turquesa, sorra blanca, pins, etcètera. El seu difícil accés converteix la Macarelleta en una de les cales més tranquil·les i perfectes per practicar el nudisme.

6. Los Patos (Tenerife)
Al municipi de l'Orotava, al nord de l'illa, es troba aquest enclavament de fina sorra negra i grans roques volcàniques. La platja de Los Patos és, gràcies al seu gran onatge, coneguda pels amants del surf. Es tracta d'un lloc aïllat on els nudistes poden gaudir de moments plens de tranquil·litat.

playas nudistas
Los Patos, a Tenerife. Getty Images

7. Platja d'Espalmador (Eivissa i Formentera)
A aquesta platja només s'hi pot arribar de dues maneres: amb vaixell o nedant. I és que la platja d'Espalmador es troba en un penyal de tres quilòmetres quadrats ubicat a uns 150 metres de Formentera. Com que és un parc natural protegit i recòndit, aquest lloc és perfecte per practicar el nudisme.

8. Cala dels Cantalars (Alacant)
El seu difícil accés fa que aquest lloc sigui el més indicat per practicar el nudisme de tota la província d'Alacant, però també és un dels menys concorreguts. La Cala dels Cantalars compta amb una extensió de sorra gruixuda al centre i multitud de roques on poder tombar-te.

9. Platja del Ruso (Granada)
Per arribar a aquest refugi nudista tens dues possibilitats: per mar (des del poble de la Rábita) o caminant per un llarg corriol força accidentat. Envoltada de grans roques i d'aigües cristal·lines, aquesta recòndita platja nudista és un lloc perfecte per desconnectar.

10. Platja de Torimbia (Astúries)
Llanes acull aquest bell paratge envoltat de muntanyes. A la platja de Torimbia, els nudistes i els que no ho són gaudeixen de fina sorra blanca i netes i fredes aigües a causa del clima cantàbric. La forma d'accedir a aquest lloc és a peu i de camí hi ha un quiosc on els banyistes poden comprar provisions

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Passera de fusta i una de les pedres exposades al Jardí de roques de Rubió.

Un jardí de roques per explicar la riquesa geològica del Parc Natural de l'Alt Pirineu

A Rubió (Pallars Sobirà), els visitants hi podran veure una dotzena de pedres, la més antiga de fa 450 milions d'anys

El Palau Ducal de la localitat burgalesa

Lerma, el senyoriu burgalès del duc

Declarat conjunt històric, Lerma és un municipi que guarda un dels millors conjunts urbans del barroc espanyol

Rutes en Alacant

Rutes per refrescar-se aquest estiu a la Comunitat Valenciana

Descobreix nombroses escapades que combinen l'aigua amb paisatges de gran bellesa

Vista de l'estadi olímpic de Lujnikí

Moscou, a ritme de les matrioixques

La ciutat russa es converteix en la capital del món amb la celebració del Mundial de Futbol

De:
Fins a: