Escapades

Descobrir la Manresa medieval i modernista

1 vot

Manresa - Barcelona

L’Oficina de Turisme de Manresa organitza a partir del 22 de gener un nou cicle de visites guiades amb l'itinerari “Descoberta de Manresa”. La ruta començarà a les 11 del matí, i consistirà en un recorregut panoràmic pels espais més emblemàtics

El cicle s'allargarà tot el mes de febrer amb visites al modernisme i amb l’estrena d’una nova proposta que s’emmarca dins el context de les Festes de la Llum. Es tracta de la visita “El miracle de la Llum. Viatge a la Manresa del 1345”, on es visitaran els espais més rellevants de l’època medieval i on, a més, es pujarà a la Torre de Sobrerroca i a la Torre de l’Alberg del Carme, des d’on es tenen unes excepcionals visites tant de l’entramat medieval de la ciutat com de la Manresa actual.
 
Pel que fa al mes de març, s’han programat dos itineraris més, un de descoberta i un recorregut per la Manresa ignasiana. A més, com a principal novetat, també al març el Museu Comarcal estrenarà una nova visita teatralitzada que s’oferirà cada diumenge al migdia.
 
Com en campanyes anteriors, les visites guiades compten amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, que fa un obsequi als visitants, i amb el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages, que ofereix un descompte en restaurants.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Més plans

Aprofita aquesta oportunitat!

Tens 18 anys i vols viatjar gratis per Europa?

Brussel·les donarà bons de viatge a 15.000 joves perquè recorrin el continent aquest estiu

Parc dels llacs de Plitvice (Croàcia)

Deu parcs naturals d'Europa que hauries de visitar

Aquests són alguns dels paratges més increïbles per gaudir de la natura

Tailàndia.

Les cinc millors destinacions per viatjar tot sol

Descobrir llocs en solitari et permetrà obrir-te més als desconeguts i viure experiències memorables

Banyistes a la platja de ses Illetes, a Formentera.

Ses Illetes, entre les deu millors platges d'Europa

Aquesta platja de Formentera ha rebut aquest reconeixement en els premis Travellers 'Choice Platges, atorgats pels viatgers de TripAdvisor

De:
Fins a: