Notícies | Hosteleria

Vols sortir en aquesta guia?

Disposa d'aquest gran aparador a partir de zero euros!
11-06-2012 12:31
0 vots

Busca un nou aparador per al seu restaurant, hotel, casa rural, càmping o pub? Regió7.cat li presenta la Guia d'hostaleria de Catalunya, que compta ja amb prop de 500 establiments i més de 10.000 visites cada mes.

La nostra guia permet cercar allotjaments i restaurants per població, tipus de servei que s'ofereix i preu. I a l'interior de cada fitxa, els establiments poden mostrar les seves dades de contacte, una completa descripció, diferents fotografies (de la façana, el local, els plats, la carta...), un mapa de situació, els serveis que ofereixen i les ofertes de temporada.

Què li oferim?

-Un aparador que consulten més de 10.000 persones cada mes
-Possibilitat de personalitzar al màxim la fitxa de l'establiment
-Espai per a àmplies galeries de fotos i un vídeo
-Preu molt econòmic
-Importants descomptes a partir de la segona fitxa
-Presència també a Diaridegirona.cat i a Empordà.info

I el preu? A partir de zero euros

La Guia d'hostaleria de Catalunya ofereix de forma gratuïta les dades bàsiques dels establiments que ho sol·liciten (nom, direcció i telèfon). Per 60 euros a l'any, es pot disposar d'un espai propi en forma de fitxa personalitzable. I per 15 euros mes a l'any, obtindrà la categoria de client Premium, amb aparicions periòdiques a la portada de Regió7.cat i presència destacada dins la pròpia guia.

Per a més informació o facilitar-nos les seves dades pot enviar un correu a web@regio7.cat o trucar al 93 877 22 33. Els preus no inclouen IVA.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook