Notícies | Hosteleria

Dos restaurants amb disseny espanyol, entre els més bonics del món

El donostiarra Txalupa, obra de l'estudi català Equipo Creativo, i el londinenc Amazonico, de Lázaro Rosa-Violán, elegits millor 'pub' internacional i millor restaurant europeu, respectivament
17-02-2021 18:03
0 vots
La barra amb aspecte de barca del donostiarra Txalupa, obra de l'estudi català Equipo Creativo | FACEBOOK

La barra amb aspecte de barca del donostiarra Txalupa, obra de l'estudi català Equipo Creativo | FACEBOOK

Els premis Restaurant & Bar Design del 2020 tornen a tenir sabor espanyol. Aquests prestigiosos guardons, que premien el disseny d'establiments gastronòmics de tot el món, han distingit la bellesa del Txalupa, a Sant Sebastià, com a millor 'pub' internacional, i de l'Amazonico, a Londres, com a millor restaurant europeu. El primer porta la firma de l'estudi català Equipo Creativo, que ha donat un aire modern a un local que manté l'essència tradicional de les barres llargues de 'pintxos', en aquest cas, amb forma de barcassa, i el segon (una 'selva' 'chic' al centre de la capital britànica), de l'ubic Lázaro Rosa-Violán.

Curiosament, tots dos ja van guanyar aquests premis el 2016: Equipo Creativo va obtenir el reconeixement al millor bar del món pel barceloní Blue Wave i Rosa-Violán, el de millor restaurant londinenc per Ibérica.


El xinès Garden Hotpot, un restaurant sense parets

L'entrega de premis de la 12a edició ha sigut virtual. I dos locals xinesos, d'estètica transgressora i ubicats a Chengdu, han triomfat especialment. Un és el Garden Hotpot: no té parets i està envoltat per un bosc d'eucaliptus. Ha sigut triat com el restaurant més bonic del món.

L'altre és l'INNS Bar: fa viatjar els clients a través de les sensacions i les textures que produeix el whisky, l'especialitat de la casa. Ha sigut escollit el bar més bonic del món.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook