És la història de dos cosins, Marc i Adrià Pérez, de la mateixa edat, que han viscut i compartit des de petits l'ambient i la feina del celler. Han treballat colze a colze a les finques i cellers de la família Mas Martinet i Cims de Porrera i han viatjat a diferents regions vitivinícoles del món, i França ha estat un dels països que més els han marcat, però també Uruguai i Sud-àfrica.

Les Cousins és un projecte ubicat al poble de Porrera. El priorat és la terra que més coneixen, entenen i amb la qual més s'identifiquen. Tenien ganes de comprometre's en un treball personal, sense lligams familiars. Durant anys han estat recuperant velles finques a Porrera, herència d'un viticultor, en un costers des on es veu la magnitud del Priorat, des on se sent la viticultura «heroica» amb sòls de granit i llicorella que imprimeixen caràcter i tipicitat.

El Priorat és de les comarques més petites i amb menys població, però és de les més antigues i amb més personalitat. Per això té la denominació d'origen qualificada, perquè se n'extreuen vins d'alta qualitat.

Al vi Sagesse (saviesa) es on demostren tots els seus esforços i experiències per mostrar la puresa varietal de les garnatxes i carinyenes amb una criança de 16 mesos en barriques de roure francès. És un vi que només olorar-lo ja transmet el paisatge d'on prové, l'autenticitat del Priorat.

Aromes netes i elegants de fruita madura, espècies i minerals amb notes licoroses. Ben constituït i equilibrat, de bona acidesa i amb tanins presents però amb un pas amable, suau, una mica sedós d'agradable final.

D.O.C. Priorat

Preu: de 25 a 30 euros